• 1
 ≫ 

Ovo je luksuzni stan na Menhetnu, uz koji na poklon dobijate automobil vredan 200.000 dolara

 ≫ 

Nekretnine se nalaze na 59. i 60. spratu zgrade "130 William"

  • 1
menhetn, njujork

Foto: Unsplash

Ko ima novca za luksuznu nekretninu, verovatno ima i za isto tako dobar automobil. Ipak, poklona nikad nije na odmet. Uz svaki od pet lux stanova u jednom neboderu u Njujorku, investitor poklanja po jedan luksuzni SUV Aston Martin DBX.

Stanovi se nalaze u donjem delu Menhetna, a na cenu je uticala i činjenica da su za njihov enterijer bili zaduženi upravo Aston Martin i britanski arhitekta Dejvid Ađaje.

Nekretnine se nalaze na 59. i 60. spratu zgrade "130 William", a vlasnici potpuno besplatno dobijaju model "130 William Adjaye Special Edition", za čiju unutrašnjost je zaslužan isti dizajner, tj. arhitekta.

Ovaj model automobila košta oko 200.000 dolara, što je sitnica u poređenju sa cenom stanova - najjeftiniji košta skoro četiri miliona dolara, dok najskuplji vredi čak 11,5 miliona dolara, i reč je o penthausu.

Svaki stan ima prostranu lođu koja se proteže čitavom dužinom rezidencije i u potpunosti je opremljena jedinstvenim vizuelnim elementima, dodacima i nameštajem iz kompanije "Formitalia".

 

Njujork je ovih dana, inače, "grad duhova". Investitori svakako moraju da animiraju kupce, na razne načine, jer i bogataši i došljaci "beže" ili na periferiju ili svojim kućama.

Pandemija kovid-19 je, prema rečima stanovnika Njujorka, potpuno promenila atmosferu grada. Velika jabuka je središte zabave, provoda, kafića, restorana i radnje koji rade 24/7, a sve to je sada stalo ili usporilo.

Video: Cene nekretnina u Subotici ostale iste, a potražnja opala

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>