• 1

Novi CEO kompanije za nekretnine koja gradi nove simbole Beograda

Osim iskustva u nekretninama, upravlja i fondom

  • 1
Maxence Liagre

Foto: Promo

Kompanija MPC Properties imenovala je novog CEO-a. Reč je o čoveku sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti nekretnina.

Maxence Liagre je vodeći svetski stručnjak za nekretnine sa više od 20 godina iskustva u  upravljanju i rukovođenju šoping centrima širom sveta.

Njegovo bogato tržišno iskustvo uključuje osnivanje i upravljanje fondom "Bosphorus Real Estate Fund" zajedno sa kompanijom  "Merrill Lynch", zatim desetogodišnji rad za "Simon Properties" - vodeću američku kompaniju  za upravljanje šoping centrima, ali i pokretanje sopstvene kompanije za nekretnine "Reval",  koja je tokom vremena postala i zajednička investicija sa međunarodnom kompanijom za  nekretnine "Sonae Sierra".

Liagre je bio uključen u različite konsultantske misije širom sveta za veliki broj real  estate kompanija i poseduje izuzetno iskustvo u svim aspektima poslovanja sa komercijalnim nekretninama, što ga konstantno podstiče da traži nove izazove kroz koje može da izrazi, kako  svoje menadžerske sposobnosti, tako i svoje bogato poslovno znanje i iskustvo.

Kao novi CEO MPC Properties on će upravljati budućim širenjem i rastom kompanije na tržištu.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O bože

    Sad mi kakše. Ima sad da nam krene😂😂

    2
    0

    Podelite komentar