• 9
 ≫ 

U Novom Beogradu se pravi “grad u gradu”: Izgledaće kao u holivudskim filmovima

 ≫ 

Ovakve zgrade i stanovi u Srbiji još nisu viđeni

  • 9
Novi Beograd The One zgrade Aleksandar Group Foto: Promo/Aleksandar Group

Kad kažemo Novi Beograd, pomislimo na reku u blizini, solitere, stambene blokove bez dodatnog sadržaja i široke bulevare. Međutim, ovaj koncept stanovanja se izgradnjom novog stambeno-poslovnog kompleksa u Bloku 64 sasvim menja percepciju, jer Novi Beograd dobija gradsku oazu, pravi “grad u gradu” koji nudi drugačiji način života svakog svog stanovnika.

Lokacija – jedna od najvažnijih stvari prilikom izbora stana

Kad kupujete svoj stan, treba da vodite računa o tome da ulažete u svoj dom, mir, mesto na kojem sve treba da je u harmoniji. Savršeno luksuzan, aktivan i udoban životni stil moguć je jedino ukoliko živite blizu auto-puta, mosta, megamarketa i tržnog centra. Jedina gradska oaza, stambeno-poslovni kompleks koji zadovoljava sve ove uslove je The One, na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića u Bloku 64, sa ukupno 91.000 m2 izgrađene površine.

Pogedajte modernu unutrašnjost stanova, prostorije savršeno osvetljene i prozračne:

Visok kvalitet stanovanja – samo ako izaberete “grad u gradu”

Kompleks koji ima veći broj lamela istovremeno ima i mali broj stanova po jednoj lameli. To je veoma bitno, jer stanari tako postižu intimnost, koja je u nekadašnjim načinima gradnje bila gotovo nepostojeća, a u razvijenim zemljama predstavlja deo standarda.

Tako kompleks kakav smo nekad viđali samo u holivudskim filmovima, danas postoji u Novom Beogradu. The One ima miran trg u unutrašnjosti bloka, zelene površine sa vodenim ogledalom, popločane hodne staze, urbani mobilijar, kolske rampe do garažnih mesta, dekorativno popločavanje, asfalitrane interne saobraćajnice, lokale u nižim etažama i stanove kvadraturom prilagođene svakom kupcu.

Pogledajte spoljašnji izgled ovog kompleksa, savremen i moćan:

Kako prepoznati kvalitetnog investitora/izvođača

Da biste uopšte ušli u svoj stan u Beogradu, prvo treba da se raspitate o investitoru. Investitor kojem treba da ukažete poverenje je onaj koji poštuje standarde i rokove izvođenja radova, koji je duže na tržištu, dakle ima izgrađenih desetine hiljada metara kvadratnih i zadovoljne kupce.

Tako, na primer, vrhunski objekti investitora “Aleksandar Group” u Novom Sadu ubrzo su postali poznati širom Srbije, i to kako zbog svog kvaliteta i poštovanja ekoloških zahteva, tako i zbog toga što su objekti energetski efikasni, te smanjuju troškove stanovanja.

Zato “Aleksandar Group” stvara još jedan inovativni koncept, The One, koji se razlikuje od klasičnog novobeogradskog načina života, a namenjen je svima onima koji žele toplinu i komfor bez kompromisa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vj

    9. decembar 2020 | 12:07

    Jedino mi nije jasno u ovoj prici gde se ulica Omladinskih brigada dodiruje sa blokom 64

  • gužva

    9. decembar 2020 | 15:38

    Neće dugo čekati novo beograđani kada će tu biti sve prebukirano, pa će ići na posao 50 km od stana.

  • Maverick

    9. decembar 2020 | 14:52

    Bravo!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>