• 12

Vila nadomak Petrovca prvi put na prodaju od Drugog svetskog rata. Odiše luksuzom, a ovo je cena

Ova imovina, ušuškana na poluostrvu, bogata je izvorima slatke vode, a imala je samo tri vlasnika otkako je sagrađena

  • 12
Vila u Crnoj Gori Foto: Montenegro Sotheby's International Realty

Na poznatom sajtu za nekretnine, Mansion Global, osvanuo je tekst o nesvakidašnjoj vili, staroj nekoliko vekova, koja nije bila na tržištu još od Drugog svetskog rata. Nalazi se u našem komšiluku, tačnije u Crnoj Gori. Do sada je imala samo tri vlasnika.

Smeštena je u mestu Reževići, koje je udaljeno četiri kilometra od Petrovca, ima 200 m2 stambenog prostora, a 1.200 m2 zauzima zemljište. Takođe, poseduje četiri spavaće sobe i pet kupatila. Kamena vila iz 14. veka je tik uz more, građena tako da oni koji borave u njoj imaju potpunu privatnost.

Trenutno se prodaje za 10 miliona evra, a nije bila na tržištu od Drugog svetskog rata. Vila se sastoji od glavne kuće, s dve spavaće sobe od kojih svaka ima svoje kupatilo, zatim od jednog gostinjskog kupatila, velikog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje.

Preostale dve sobe za spavanje, koje takođe imaju svoja kupatila, nalaze se u samoj steni poluostrva Smokvica, čiji prostor ima ukupno sedam terasa u hladovini. Tu su stari borovi, pogled na more i prirodu.

Enterijer ove impresivne kuće je uređen u rustičnom stilu, s kamenim zidnim elementima, drvenim gredama, kupatilima od oniksa i drvenim nameštajem. Ali, u njoj ćete pronaći i moderne kućne aparate, odnosno sve što je potrebno za život u 21. veku.

Nekretnina može služiti kao rezidencija, druga kuća ili je vlasnik može izdavati leti. Svim turistima će sigurno zapasti za oko, a oni s dubljim džepom neće žaliti novac kako bi proveli letovanje u vili na Smokvici.

Video: Luksuzna super jahta Yas u Porto Montenegru

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coach

    16. decembar 2020 | 20:27

    Nadam se samo da je prodaju pravi vlasnici pre drugog svetskog rata a ne neki milovi komunisti i postkomunisti

  • Milos

    16. decembar 2020 | 23:12

    Prvi vlasnik je prodao za 100.000DM, a drugi za 1mil e. Sad je 10.mil eur...realno ne vredi ni 1mil. Prevelika buka od udaranja talasa o hridi.

  • Chance

    16. decembar 2020 | 23:31

    Hahaha znate kakva vila u Toskani ili bilo gde u Francuskoj se moze kupiti za te pare? Ili vrhunski stan u nekom od najboljih arondismana Pariza.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>