• 0

Beograd prodaje plac od 2.548 kvadrata, a zainteresovani imaju još mesec dana da se prijave

Javno nadmetanje biće održano 26. februara

  • 0
građevina

Foto: Unsplash

Grad Beograd ponudio je plac od 2.548 kvadratnih metara u južnom delu novobeogradskog Bloka 41a po početnoj ceni od 137,5 miliona dinara, objavila je Direkcija za građevinsko zemljište.

Zemljište površine 2548 kvadratnih metara nalazi se u južnom delu Bloka 41a, između trase Unutrašnjeg magistralnog poluprstena i železničke pruge, a može da mu se pristupi i iz Bulevara heroja sa Košara, sa zapadne strane parcele.

Prema planu generalne regulacije lokacija je planirana za komercijalne sadržaje. Početni iznos cene utvrđen je na osnovu izveštaja o proceni tržišne vrednosti zemljišta i iznosi 53.974 dinara po kvadratnom metru zemljišta, što za površinu kompleksa od 2.548 kvadratnih metara ukupno iznosi 137.527.127 dinara.

Zemljište će biti prodato investitoru koji ponudi najveću cenu, a ponuda mora biti ista ili veća od početne cene i kasnije se ne može umanjivati.

Obaveza investitora biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta u okviru parcele koja mu bude otuđena i da sa nadležnim komunalnim preduzećima i drugim pravnim licima ugovori i plati troškove za elektrodistributivnu i telekomunikacionu mrežu i objekte, kablovske distributivne sisteme, kao i za mrežu i objekte toplifikacije i gasifikacije.

Javno nadmetanje biće održano 26. februarabruara, a prijave za učešće podnose se do 25. februara.

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>