• 0

Najuža kuća u Londonu oglašena na prodaju: Cena nije mala, "uvrnuta je i šarmantna"

, Telegraf Biznis

Kuću sa dve spavaće sobe u Šepards bušu u zapadnom Londonu je redizajnirao modni fotograf Jirgen Teler

  • 0
Najtanja zgrada u Londonu

Foto: Winkworth

Kuća procenjena kao "verovatno najuža kuća u Londonu" stavljena je na prodaju i za nju se traži 1,3 miliona dolara, navodi CNN. Široka oko 180 centimetara, zauzima oko 96 kvadrata, kuća je nekada bila prodavnica šešira, prema navodima agenta za nekretnine koji je prodaje.

Kuću sa dve spavaće sobe u Šepards bušu u zapadnom Londonu je redizajnirao modni fotograf Jirgen Teler.

- Uvrnuta je, šarmantna i odlična za zabavljanje, prijaće onome ko smatra da ima više u životu od "dva dole, dva gore" - kaže Dejvid Mejers, agent prodaje.

U nivou podruma je kuhinja, trpezarija i dupla staklena vrata koja vode u baštu, dok je na prvom spratu dnevna soba. Na drugom spratu su radna i spavaća soba i krovna terasa. Na trećem spratu su dva kupatila i garderober, na samom vrhu je glavna spavaća soba. Na ovaj način je najbolje iskorišćen takav prostor.

Uzane kuće su dugo u fokusu zemalja gde se zemlja oporezuje po širini, kao što su Vijetnam i Holandija, a Japan je sebe etablirao pionirom u ovom polju.

Više fotografija unutrašnjosti kuće možete da pogledate na portalu agencije koja prodaje nekretninu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke