• 2

Ovde je više od 400 porodica pronašlo svoje porodično gnezdo! Da li ste vi sledeći?

Kondominijum kao novi i moderni stambeni kompleks zatvorenog tipa široko je rasprostranjen u svetskim metropolama, a u našem glavnom gradu, ovaj koncept stanovanja sve više dobija na značaju i popularnosti

  • 2
Voždove kapije Foto: Voždove kapije/Promo

Potraga za novim stanom nikada nije lak posao, a ukoliko biste u okviru te misije dodali i potrebe ostalih članova porodice shvatili biste zbog čega potražnja za idealnom lokacijom i stambenim prostorom ume da bude proces od nekoliko meseci, pa i godina. Barem je tako nekada bilo.

Kondominijum kao novi i moderni stambeni kompleks zatvorenog tipa široko je rasprostranjen u svetskim metropolama, a u našem glavnom gradu, ovaj koncept stanovanja sve više dobija na značaju i popularnosti zahvaljujući izraelskom investitoru Shikun & Binui Group, koji je zaslužan za prvi kondominijum u Beogradu - Central Garden, kao i prvi kompleks ovog tipa na Voždovcu – Voždove kapije.

Ukoliko bismo želeli da pojednostavimo ovaj termin, zvučalo bi ovako – kompleks koji stanarima pruža moderniji, luksuzniji i udobniji koncept života. Voždove kapije predstavljaju dom za više od 400 porodica i trenutno nosi titulu jednog od najomiljenijih kompleksa među porodičnim kupcima. Ovo su samo neki od razloga: dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje, recepcija koja ne dozvoljava ulazak nenajavljenih gostiju, privatan park  i teretana,  i nešto potpuno novo– prvi teren za padel u Srbiji. Ono zbog čega ovaj kompleks dobija dodatnu vrednost i predstavlja savršenu kombinaciju za usklađivanje svih obaveza je raspoloživost raznih maloprodajnih lokala, koji se nalaze sa spoljne strane kompleksa.  Kupovina stana u ovom kondominijumu predstavlja odličnu investiciju jer svi sadržaji koje nudi u kombinaciji sa rastom samog kompleksa, nesumnjivo će uticati na porast vrednosti nekretnina u budućnosti.

Šta još čini ovu lokacija idealnim mestom za porodičan život? Dostupnost raznih sportskih sadržaja, škola i fakulteta, a i ono što je svima nama ponekad potrebno, povezanost sa prirodom – odnosno Bajfordovom šumom. Ovaj deo grada odlično je i transportno povezan, gde se za nepunih 20 minuta, možete pronaći na drugoj strani reke, u centru grada ili u porodičnoj šetnji po Adi.

Kompleks je svoju četvrtu fazu započeo u septembru prošle godine, a usled velikog interesovanja kupaca, početak pete faze je zakazan za samo godinu dana kasnije - na jesen tekuće godine. Ovaj deo grada ubrzano raste i svi koji žele da uživaju u kombinaciji mira i privatnosti sa bogatim sadržajima za zabavu i opuštanje, mogu se obratiti vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji  i ekskluzivnom zastupniku za prodaju -  CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>