• 5

Ovako izgleda vila od milion evra: Nalazi se u gradu kraj Vrmca, od plaže je deli 600 metara

U oglasu se navodi da je "gradnja standardna", a vila je udaljena 1,5 km od centra Tivita. Ima više od 500 kvadrata i čak 12 soba

  • 5
Tivat kuća

Foto: Beocity nekretnine

U centru Tivta (Crna Gora) nalazi se porodična vila na prodaju, od čak 990.000 evra, dakle vredi skoro milion evra. Ima 519 kvadrata, 12 soba, i predivan pogled s terase na more.

U oglasu se navodi da je "gradnja standardna", a vila je udaljena 1,5 km od centra Tivita, dva kilometra od aerodroma i svega 600 od plaže. Zanimljiv je i sam raspored unutar vile: ima pet stambenih jedinica ukupne površine 519 m2, što znači da jedan kvadrat košta oko 1.900 evra.

"Sastoji se od četiri dvosobna i jednog četvorosobnog apartmana sa prostranim terasama, koje imaju pogled na more. Svi apartmani su namešteni, dok se u dvorištu kuće nalaze bazen, đakuzi i parking", piše dalje u oglasu.

Ono što se takođe navodi kao prednost posedovanja jedne ovakve velelepne kuće na moru, a opet u gradu, jeste dostupnost vrtića, škola, supermarketa, pumpi, pošte, doma zdravlja, banki, šoping centara, pijaca, bolnice, bankomata, teretana.

Tržište nekretnina je u Srbiji značajno uznapredovalo u poslednje vreme, budući da potražnja premašuje ponudu. U našim većim gradovima najčešće se prodaju stanovi srednje veličine i kuće van grada, ali ne mnogo udaljene. S druge strane, nova sezona u Crnoj Gori se "budi" nakon "uspavane 2020. godine".

Kako smo pisali početkom marta, tamošnje tržište nekretnina je od početka pandemije bilo u velikom padu, budući da se ova zemlja ogromnim delom oslanja na turizam. Smatra se da je na tržište negativno uticala i nestabilna politička situacija u Crnoj Gori u poslednjih pola godine.

Cene variraju, a ovo je trenutno situacija: U Tivtu je prosečna cena 2.300 evra po kvadratu, u Budvi i Herceg Novom 1.800, u Kotoru 2.085, u Baru 1.300 evra po kvadratu.

Video: Da li bi Beograđani radili za 1.000 evra u Hrvatskoj? Evo kako je odgovorila žena rodom iz Vukovara

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MightyS

    15. april 2021 | 10:52

    Nije lepa unutra. Boja zidova je katastrofa. Ukus se parama ne može kupiti.

  • True

    15. april 2021 | 10:55

    Kicerica.

  • Ljubica

    15. april 2021 | 21:01

    Koji je ovo kic i neukus mila majko? Da mi je daju džabe... DZ...A...B...A I...M !!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>