• 2

Hit oglas uzburkao mreže: "Živite besplatno, ali renovirajte. Blizu vam grad, pekara, mesara..."

Ono što je gratis jesu internet, voda i struja, a za ostalo morate da se potrudite

  • 2
potkrovlje

Foto: Freepik

U moru oglasa za izdavanje stanova, kuća, soba, jedan je poslednjih dana privukao posebnu pažnju. Naime, jedan Beograđanin izdaje potkrovlje besplatno, ali ne tek tako, ima određene uslove.

Oglas je u momentu postao hit na internetu i mrežama kao što je Fejsbuk, a ljude je, pre svega, zasmejao. Bilo je i sarkastičnih komentara: "Isplativo. Vredi pogledati", kao i "Hahaha. Ne verujem šta čitam".

Da biste se nastanili u ovom potkrovlju, bez plaćanja kirije, morate ispuniti ova dva uslova: da ste "mlada devojka" i da renovirate ovaj deo kuće.

"Samo treba da se renovira mala soba, velika soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo i predsoblje. Treba da se kupe gipsane ploče staklena vuna, cd profili sidro visilica folija AKTIVNA PARNA BRANA i šrafovi za gips, pa keramičke pločice za kupatilo, pa za kuhinju, pa ceo set za kuhinju šporet, sudopera sve full i za kupatilo tuš kabina, veš mašina, bojler, česma, lavabo, vodokotlić...".

"Zatim, treba da se izlepi parket u celom u malu sobu, veliku sobu, dnevnu sobu i u predsoblje i treba se ugradi parno grejanje. Šporet imamo za parno grejanje samo fale radijatori i pumpa i to ostalo što treba i se kupi led tv i to je sve", navodi se dalje u oglasu.

Takođe piše kako su vam "blizu grad (12 km), mesara, pekara...". U oglasu se dalje navodi da treba da se izmalteriše, okreči i opremi celo potkrovlje. Tek kada sve to uradite, možete stanovati "besplatno" - do cene koju ste uložili u renoviranje.

Ono što je gratis jesu internet, voda i struja.

Video: Mišići za poneti: Više nema brige kada nabacite višak kilograma jer sve možete da rešite za 500€

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    29. april 2021 | 12:37

    Ja trazim nekog da mi sazida kucu na tri sprata i moze posle da koristi prizemlje. Ne mora da bude mlada devojka. Ponude inbox.

  • Kiza

    29. april 2021 | 12:17

    Haha doda jos par hiljada kupiš stan.. A ne sređivati tvoje smeće

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>