• 0

"Može da bude kiosk, ali da služi i za druge delatnosti": Beogradski lokal od 8 kvadrata 450 evra

Vlasnici nekih mini nekretnina, bilo da je reč o stanovima ili lokalima, imaju "zadatak" da ih prodaju ili izdaju ako ne žive ili ne rade u njima, ali koliko im to polazi za rukom?

  • 0
mini kuće

Foto: Freepik

Postoje nekretnine toliko male da često nisu pogodne ni za rad, a kamoli za stanovanje. Ipak, kada se određeni lokali izdaju u službi trafike, onda možemo očekivati da su ti prostori izuzetno maleni.

Svakako treba imati u vidu da, bez obzira što neko tu ne živi, ipak treba da provede bar osam sati dnevno kao radnik, a to je svakako veliki izazov. Mnoge trafike ni nemaju svoje toalete, pa se zaposleni "snalaze".

Ovaj put izdvajamo 3 aktuelna oglasa vezana za mini prostore u Beogradu, evo gde se nalaze i koliko vrede na mesečnom planu.

1. Na Zvezdari, kod pijace Đeram, izdaje se lokal od osam kvadrata za 450 evra. Kako se navodi, "može biti u funkciji kioska, a pogodan je i za druge oblasti poslovanja". Piše i da nije reč o stanu u kući, objekat je renoviran (ali je stara gradnja) i polunamešten. Poseduje sanitarni čvor, klimu, ima centralno grejanje.

2. I na Banjici se ovih dana izdaje mini garsonjera, od svega 11 m2, za 100 evra mesečno. U pitanju je stara gradnja, a stan je smešten u prizemlju kuće. Piše i da je grejanje na uljani radijator na struju, te da se plaća samo zimi. Ipak, problem sa ovakvim stanovima je što gotovo da nisu funkcionalni.

3. Još manji stambeni prostor za izdavanje nalazi se u Ulici Maksima Gorkog, i ceni se 160 evra mesečno za 10 kvadrata. U pitanju je stara gradnja, mada se navodi da je stan renoviran, te da ima mermerne radijatore, a da su mesečne režije malo skuplje od 1.000 dinara.

Glavne mane mini prostora je što, koliko god da se trudite, ne možete sve da "upakujete" tako da vam bude lagodno. Toalet je premali, radni deo u kuhinji gotovo da nikad ne postoji, a u jednoj malenoj sobi treba i da spavate i da ručate i da provodite slobodno vreme.

Da li biste živeli u ovako malim stanovima?

Video: Dajte 4.600 dinara i svetska tucijada je vaša

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>