• 6
 ≫ 

Zavirite u vilu od 12.000 dolara za noć: Pogled na LA, privatna terasa, bazen, džakuzi, 12 kupatila

 ≫ 

Nosi naziv "9255 Swallow Drive" i nalazi se u otmenom kvartu Hollywood Hills, koji su proslavili Leonardo di Kaprio, Kijanu Rivs, Kristina Agilera

  • 6
palme, bazen

Foto: Freepik

Luksuzne vile nalaze se širom sveta, od Amerike do Azije i Australije, ali jedna je ovih dana posebno privukla pažnju medija i javnosti. Izdaje se preko Airbnb-ja, i to za čak 12.000 dolara za noć.

Ova kuća iz Los Anđelesa, zapravo, jedna je od prvih listiranih u okviru kategorije Airbnb Luxe, a Biznis Insider prenosi kako izgleda iznutra. Producent i voditeljka u ovom videu, Mikala Džons-Filder, čak se našalila da je samo jedna soba u vili veličine celog njenog stana.

Nosi naziv 9255 Swallow Drive i nalazi se u otmenom kvartu Hollywood Hills, koji su proslavili Leonardo di Kaprio, Kijanu Rivs, Kristina Agilera i drugi. Zauzima čak 1.200 metara kvadratnih. Nalazi se baš u sredini zone The Bird Streets.

Tokom pandemije, 2020. ali i ove godine, došlo je do buma kupovine i izdavanja luksuznih vila, posebno onih sa bazenom. Vila iz SAD pojavila se iznenada 2018, a na Airbnb-u se izdaje od juna 2019. godine.

Takođe se navodi da 9255 Swallow Drive ima sedam spavaćih soba, 12 kupatila, i idealna je za 14 ljudi. Mikala kaže da je posebno impresivna kuhinja, gde se nalazi šporet sa 6 ringli. U sredini je velika radna površina, a stil je italijanski. Pogled na LA koji se pruža sa terase je posebna magija.

 

Vila, naravno, poseduje i "beskonačni" ili "infiniti" bazen. Tu je i džakuzi u koji staje čak 25 osoba. U zadnjem delu je dvorište, sa živim zidom i akvarijumom s ajkulama. Da, dobro ste pročitali.

Svo zelenilo koje čini zid je pravo i izgleda kao iz bajke. To je upravo ono što sada treba bogatim gostima: mir, izolacija, uživanje u prirodnom okruženju, ali uz dozu luksuza.

Ali, to sve verovatno ne bi bilo ono pravo, da kuća ne poseduje ogromnu vitrinu sa kolekcijom vina, kao i servis bar. Vila ima čak i lift, a u donjem delu su teretana, soba za masažu i spa. Za slučaj da gosti ne žele da se kupaju napolju, postoje i unutrašnji bazen, još jedan đakuzi, kao i dva tuša.

I kao "šlag na torti", kalifornijska vila ima kućni bioskop i sobu za zabavu. Prozori u glavnoj spavaćoj sobi na spratu se automatski otvaraju i vode ka privatnoj terasi.

Video: Miriše na biznis: Raznobojno more koje Holandiji donosi čitavo bogatstvo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>