• 1

Oaza za prvu jutarnju kafu, zabavu, mir i poslovni uspeh: Najmoderniji stanovi po meri svakog kupca

Ako smo nešto naučili tokom 2020, to je da više cenimo mir, privatnost, prirodu, ali i dobru snabdevenost. Upravo to pruža inovativni stambeno-poslovni kompleks u bloku 64 na Novom Beogradu

  • 1
Novi Beograd The One zgrade Aleksandar Group

Foto: Promo/Aleksandar Group

Rast novogradnje u našoj zemlji, a posebno na top beogradskim lokacijama kao što je Novi Beograd, definitivno pozitivno utiče na privredu, ali i na krajnje potrošače, budući da potražnja već duže vreme nadmašuje ponudu.

Izazov je naći stan "po meri", tako da kupcu odgovaraju i lokacija i veličina stana, zatim pozicioniranost, uređenost, spratnost i svakako - cena. Međutim, ni to više nije dovoljno. U poslednje vreme raste potreba za gradnjom čitavih stambeno-poslovnih objekata koji nude sve: oni su "grad u malom".

Dugo je Novi Beograd bio "razapet" između brojnih vozila na ulicama, blokovske gradnje i širokih bulevara, sa premalo drvoreda - na jednoj strani, i reke, keja, šume, staza za šetnju i vožnju bicikla - na drugoj strani. Negde između svoje mesto su našle i velike kompanije, trgovinski lanci, restorani, kafići.

U poslednje vreme, trend ubrzane ali osmišljene gradnje i izrade detaljnog urbanističnog planiranja "kvartova u kvartu" - nije prisutan samo kod nas, već širom sveta.

Eko standardi garantuju uštedu troškova stanovanja

 

Trenutno u Beču niče jedna takva stambena četvrt, osmišljena da pruži i fitnes ponudu, zonu za kućne ljubimce, vodeni park i ostale atrakcije. Pritom, fokus je na ozelenjavanju fasada i krovova, te na obezbeđivanju hlada.

Blok 64 (Novi Beograd) parira svetskim standardima, kada je reč o svemu navedenom. Na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića, nalazi se prava gradska oaza pod imenom THE ONE, koja zauzima 91.000 m2 izgrađene površine.

Ako smo nešto naučili tokom 2020, to je da više cenimo mir, privatnost, prirodu, ali i dobru snabdevenost. Upravo to pruža inovativni stambeno-poslovni kompleks, za koji je teško poverovati da krasi baš našu prestonicu. Ideja je da stanovnici u njemu pronađu sve što im treba, bez potrebe da napuštaju kompleks ako ne žele.

Isto tako, kupci su postali probirljiviji, posebno ako prvi put kupuju nekretninu. U razvijenim zemljama uspostavljen je standard da bude mali broj stanova po jednoj lameli, jer se tako postiže da stanari imaju više intime.

Luksuzno, aktivno i komforno

 

Ovo su tri reči koje karakterišu THE ONE, a koje su i klijentima veoma važne.

Kompleks je koncipiran tako da svojim stanovnicima pruži osećaj pripadnosti, zajedništva, ali i osećaj autentičnosti i kulturu života i stanovanja. Mali trg, smešten unutar kompleksa, podseća na one kakve viđamo u evropskim i svetskim prestonicama.

Tu su i zelene površine sa vodenim ogledalom, popločane hodne staze, urbani mobilijar, kolske rampe do garažnih mesta, dekorativno popločavanje, asfalitrane interne saobraćajnice, lokali u nižim etažama i stanovi prilagođeni svakom kupcu.

Šta je kupcu danas važno?

 

Vremena se menjaju, a sa njim i tržište, odnosno zahtevi kupaca. Posebne promene nastupile su s proleća 2020, između ostalog i zato što je rad od kuće postao masovna pojava. Ljudi su se manje kretali, a više vremena provodili u svom domu, baveći se uređenjem i kreiranjem svog savršenog kutka za rad i život.

Brzi beogradski tempo u trenu je zamenilo usporavanje i prilagođavanje, te su kupci postali svesniji šta žele od svog doma: više zelenila u stanu i van njega, pogled (u daljinu, a ne usmeren na zid susedne zgrade), terasu, prirodnu svetlost, više funkcionalnih prostorija.

Prednost THE ONE kompleksa je i ta što pruža stambene jedinice po svačijem ukusu, bilo da tražite dvosoban ili petosoban stan. Takođe, postoje opcije "tipski sprat" i "povučeni sprat", a ideja je da se "svako ko uđe u ovaj mali grad - oseća slobodnim, relaksiranim, bezbednim i dobrodošlim".

I za kraj, ne smemo zanemariti faktor koji je postao izuzetno važan našim sugrađanima, a to je parkiranje. Štaviše, mnogi kupci ne kriju da - kada traže idealan stan - gotovo istu pažnju posvećuju parkingu, kao i samoj zgradi i lokaciji. THE ONE ima rešenje i za taj problem.

U podzemnom delu obe faze izgradnje nalazi se podzemna garaža na dva nivoa, sa kapacitetom od oko 900 parking mesta, koja daje mogućnost za stacioniranje vozila svih budućih korisnika objekta.

Pažljivo birajte partnera

 

Investitor Aleksandar Group postao je prepoznatljiv po svom originalnom načinu gradnje, a posle Novog Sada, druga stanica je bila upravo Beograd. Građevina je sektor koji se nalazi među najbrže rastućim, ali je baš zato od suštinske važnosti odabrati pravog investitora/izvođača radova.

Budući da tržište nekretnina cveta i u Srbiji, kupcima je sve teže da izaberu pravo mesto za stanovanje. THE ONE nudi visok kvalitet gradnje, ali i samog stanovanja. Poenta je da ne budete samo "stanar neke luksuzne zgrade", već da živite sa stilom - u celosti.

Na to utiče upravo pažljivo osmišljena infrastruktura, kao i unapred zamišljen "jedan tipičan dan" pojedinca ili porodice u ovoj novobeogradskoj stambeno-poslovnoj oazi. Odgovor na to pitanje - dao je rešenje za gradnju.

Zapravo, kako je u Beogradu i saobraćajna gužva postala jedan od bitnijih svakodnevnih problema, prednost je kada u jednom kvartu, u jednoj oazi možete pronaći gotovo sve: miran san, zabavu, poslovni uspeh, ušuškano mesto za prvu jutarnju kafu, ali i moderan život, slobodu.

Iako krajnjem kupcu, u prvi mah, poštovanje ekoloških standarda možda nije presudno prilikom kupovine stana - treba imati u vidu da se putem energetske efikasnosti smanjuju i troškovi stanovanja. Otuda i potreba za izgradnjom pametnih i modernih zgrada koje nude više vrednosti, mimo same estetike.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>