• 3
 ≫ 

Ima 75 kvadrata, ali je zovu "mala kuća": Zavirite u čist luksuz, intimni bazen i raskošni enterijer

 ≫ 

Stan ove veličine definitivno ne spada u omanje, ali kada je reč o kući sa dvorištem, garažom i bazenom - očekuje se znatno veća kvadratura samog objekta za stanovanje

  • 3
casa pequena Printskrin: YouTube/FD Projetos

Mnogo toga je stalo u impozantnu nekretninu od 75 m2, iza koje stoji "FD Projetos". Zovu je "casa pequena", što na portugalskom jeziku znači "mala kuća".

Na zvaničnom YouTube kanalu se navodi i da je to "one-story" kuća sa bazenom, dve spavaće sobe, otvorenim konceptom (open concept) i visokim plafonom u TV sobi.

Spoljašnjim izgledom kuća podseća na tipične montažne, kakve se masovno traže ovih dana, čak i kod nas, gde ovaj trend generalno nije bio u fokusu prethodnih godina.

Ipak, ono što je razlikuje od većine klasičnih kuća koje se montiraju, jeste unutrašnjost: urađena je potpuno konvencionalno, prilagođeno svakodnevnim zahtevima stanara, a odiše čistim luksuzom.

Zelenilo, bazen, umetnička dela, modernost i stil - jesu reči koje najbolje opisuju nekretninu "casa pequena". Imovina, inače, ima i veliki prostor za roštilj, integrisan u zonu bazena, sa drvenim podom na otvorenom.

Projektom je predviđena i velika natkrivena garaža za dva vozila. Na fotografijama iznad možete videti kako kuća izgleda unutra. Rekli bismo da je u 75 kvadrata stalo i više nego što je potrebno.

casa pequena Sve je stalo u 75 kvadrata / Foto: Printskrin/YouTube/FD Projetos

Pomenuta firma se bavi uglavnom istim/sličnim projektima, dakle, akcenat je na malim stambenim prostorima, ali fantastično opremljenim i usklađenim sa potrebama i najzahtevnijih imućnijih klijenata.

Video: Stan u Beogradu ili na Zlatiboru: Šta je isplativije i unosnije?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    5. jul 2021 | 18:50

    A cena,nigde? Verovatno prava sitnica 😁.

  • sasa

    5. jul 2021 | 23:35

    na youtube ta kuca ima 11,5x9 znaci da je 75 bez garaza.nista posebno sem dobre prezentacije.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>