• 0

Kada poželite zelenu oazu u zagrljaju moderne arhitekture – Voždove kapije

Ako ste ljubitelj komfora i udobnosti, u prirodnom i bezbednom okruženju, onda dileme više nema

  • 0
Voždove kapije Foto: Voždove kapije

Leto za mnoge predstavlja omiljeno godišnje doba, jer donosi mnogo dugih dana i prijatnih večeri koji nas mame da izađemo iz svojih domova i provedemo što više slobodnog vremena uživajući u raskošnoj lepoti probuđene prirode.

Međutim, kako je trenutna situacija vezana za putovanja i dalje u velikoj meri neizvesna, mnogi, sa razlogom, oklevaju da otputuju daleko od gradske vreve i vreline beogradskog asfalta.

Zato su svi oni koji žive u neposrednoj blizini zelenih površina pravi srećnici. Još ako je u pitanju zelena oaza u jednom od tradicionalno najpopularnijih delova grada za život, onda je uživanje još veće. Pitate se koje je to mesto? Reč je o Voždovim kapijama - modernom kondominijumu na Voždovcu.

Pored komfornih stanova različitih struktura, koji su izgrađeni sa ciljem da zadovolje potrebe i onih najzahtevnijih, kondominijum Voždove kapije svojim stanarima nudi i obilje zajedničkih sadržaja na otvorenom, u sklopu zelene oaze koja se nalazi unutar ovog udobnog kompleksa.

Reč je o prostranom, vrhunski uređenom parku, sa mnoštvom zelenih površina, koje su projektovane kako bi stanari kondominijuma svih starosnih grupa mogli u svakom trenutku da u njima uživaju. Vaša deca će ga obožavati, jer sadrži moderno i bezbedno igralište, dok ćete vi moći da napunite svoje baterije šetajući se ovom dragocenom oazom – svojevrsnim spojem modernog gradskog života i prirode. Rad od kuće dobija drugu dimenziju, jer park raspolaže udobnim mobilijarem i besplatnim wi-fi-jem. Ukoliko poželite da se dodatno rekreirate – i to je moguće, jer vam je na raspolaganju teretana na otvorenom, kao i teren za padel, prvi ove vrste u Srbiji. Za sve one koji ne znaju, u pitanju je sport koji predstavlja zanimljivi spoj tenisa, badmintona i skvoša. Da se zaista mislilo o svim detaljima, govori podatak da park ima i kutak za kućne ljubimce.

U sklopu ovog živopisnog kompleksa, u okviru kojeg je dom pronašlo više od 400 porodica, nalazi se i velelepna višespratnica, sa čijih prozora se pruža otvoreni pogled na veliki deo prestonice. Čitav kompleks, uključujući i višespratnicu, predstavlja napredno stvaralaštvo moderne arhitekture, koje odlikuje, pre svega, humani pristup stanovanju, pa tako možete uživati u komforu svoje terase bez obzira na spratnost, sa impresivnim pogledom na panoramu grada.

Kada je reč o bezbednosti, budite uvereni da ćete vi i vaši najmiliji biti u sigurnim rukama, jer ovaj kondominijum raspolaže stalno otvorenom recepcijom, kartičnim pristupnom i podzemnom garažom.

Ako ste ljubitelj komfora i udobnosti, u prirodnom i bezbednom okruženju, onda dileme više nema. Obratite se ekskluzivnom zastupniku za prodaju stanova u Voždovim kapijama, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji - CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe i odaberite stan kakav priželjkujete. Voždove kapije čekaju na vas.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>