• 2

Da li biste živeli ovako? Tuširanje, kuvanje i odmaranje "na izvol'te", a važe za luksuzne kuće

Osvetljena kuća, veliki prozori i moderan nameštaj? Za početak dovoljno

  • 2
lux luksuzna malena kuća Foto: Shutterstock

Malene kuće su potpuni hit na tržištu, posebno ako su uređene luksuzno i prema najvišim modernim standardima.

Na internetu možete naći pregršt ideja vezano za to kako da kreirate svoju idealnu nekretninu, bilo da je ona zidana, montažna, mobilna. Ipak, u poslednje vreme, tzv. varijante tiny house - ljudima su naročito izazovne.

Ponekad je reč i o poigravanju sa svojim budžetom, maštom, idejama. Kada imate ograničen prostor, nije lako osmisliti kako da u njega stanu i sobe, i kupatilo, i kuhinja.

Prednost je svakako što, kada imate letnju mobilnu kuću, u formi vikendice, možete je postaviti maltene svuda (livada, dvorište, šuma), i van nje postaviti sto na rasklapanje sa stolicama, roštilj, bazen.

Naravno, mnogo je kreativnih ideja i otmenih rešenja koji se tiču samih enterijera, a na fotografijama ispod, kao i u videu, možete videti neke od njih. Možda vam posluže kao inspiracija.

Nama je posebnu pažnju privukla kuća "Shipping Container by Levi Kelly", s Airbnb-a, koja je smeštena u dubokoj šumi, a ispred se na betonu nalazi sto sa stolicama, sofa, topla kada i ostali potrebni elementi.

Kuća je osvetljena, ima velike prozore, moderan nameštaj, a uređena je u belim, crnim i narandžastim tonovima tako da se savršeno uklapa u planinsko-šumski ambijent.

Iako mala, savršeno je "upakovana", ima čak i tuš kabinu, svuda su prozori kako bi vizuelno delovala veće i bila osvetljena dovoljno, a poseban "pečat" luksuza jeste ljuljaška u dvorištu, tačnije ispred kuće.

Video: Stan u Beogradu ili na Zlatiboru: Šta je isplativije i unosnije?

(Telegraf Biznis/Foto: Printskrin/MrCrimi)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo

    7. avgust 2021 | 20:01

    Je mir za dusu i sutra bi odma uselila u mini kucicu, posebno je lepo sta moze da se montira gde god pozelis i pogled da kosta milion evra 😍

  • Margit

    7. avgust 2021 | 20:28

    Zivim sa suprugom u garsonjeri, slavimo slavu, dolaze mi prijatelji, ali presla bih i u tako malu kucicu sama, umorila sam se od guzveGde ima i koliko kosta.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>