• 0

Pogledajte kako izgleda kuća koju maltene svako može da napravi i priušti

Ima samo dva prozora, nalazi se usred šume i idealna je za beg od svakodnevice

  • 0
tiny house - malena kuća Foto: Shutterstock

Malene kuće su hit na tržištu već neko vreme, a ljudima se posebno dopada zamisao da mogu čak i sami da je naprave, ako je reč o nekoj jednostavnijoj konstrukciji, poput ove iz videa.

Jasno je da ovako praktična i jednostavna kuća, ipak, nije rešenje za stambeno pitanje, ali pruža beg od svakodnevice, što je gotovo svima bilo potrebno u kriznoj 2020. godini.

Tako se trend raširio svetom, ljudi su imali dosta vremena jer su boravili kod kuće ili u prirodi, i ideje su krenule da se nižu. 

Naime, Dejv Vipl, autor YT kanala "Bushradical", pokazao je na toj mreži - postupno - kako je izgradio malenu povoljnu kuću sa svojom suprugom Bruk. Naravno, kako kaže, prvi korak je da nađete dobro mesto i lepo ga očistite.

On i supruga imaju 20-godišnje iskustvo u pravljenju malenih kuća, a uvek imaju isti, primarni kriterijum: mesto koje odaberu mora da ih inspiriše. "Kućica u njega mora da se uklopi".

Dejv je, inače, proveo veći deo vremena tokom svojih dvadesetih i tridesetih godina života - radeći sa cementom, tako da zna osnove i najjeftinije načine za postavljanje temelja.

U snimku koji traje manje od pola sata možete videti, korak po korak, kako se dolazi do idealne malene kućice za beg od svakodnevice.

Kako vam se dopada?

Video: Neki život u pokretu shvataju bukvalno: Ovo je šarena kozačka kuća putujuća

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>