• 7
 ≫ 

5 ideja za najlepše drvene kućice: Uz manja ulaganja dobijate i parking, toplu kadu, tuš usred šume

 ≫ 

Kako vam se dopadaju ove magične nekretnine?

  • 7
Lux kućica

Foto: Shutterstock

Engleski izraz "cabin" označava privatnu sobu na brodu, kao što i mi koristimo reč kabina, ali s druge strane - predstavlja i "omanju, drvenu kuću smeštenu usred šume ili na nekoj udaljenoj zoni".

Upravo takav tip nekretnine sada je rastući trend, i Instagramom se širi pregršt ideja koje vam mogu biti korisne, ako odlučite da uložite u ovakvu kućicu.

Nemojte da vas zavara to što su kuće male i drvene, mogu biti veoma luksuzne, ali i povoljne: zavisno od toga koliko novca investirate u enterijer, ali i eksterijer. Da li birate samo klasično kupatilo ili i spoljni tuš, recimo, usred šume, odnosno đakuzi. Takođe, mnogi naprave i pokriveno parking mesto.

Iako grandiozne vile sa bazenom, nekoliko soba i kupatila, velikim garažama i na dva/tri sprata i dalje ostaju popularne među bogatašima, sustiže ih trend konstruisanja malenih, drvenih kuća.

Ovo je 5 top ideja koje vam mogu dati inspiraciju, ako odaberete jednu ovakvu nekretninu za beg od svakodnevice:

Trend broj 1

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lovely Cabins🏡 (@lovely.cabins)

 

Ovako izgleda kućica koju je dizajnirao iskusni stručnjak za planiranje malog prostora. Veoma je funkcionalna, komforna, svaki kvadrat je maksimalno iskorišćen, a poseban detalj je natkriveno parking mesto.

Trend broj 2

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lovely Cabins🏡 (@lovely.cabins)

 

Radite na daljinu i treba vam savršeno mesto za koncentraciju? Ovakva kuća je idealna za to: predstavlja "mobilnu biblioteku" usred šume, i možete je adaptirati tako da u njoj povremeno živite i radite.

Dokazano je da priroda i pogled u zelenilo utiču na produktivnost, tako da je opcija sa velikim prozorima bez zavesa ili šalona - odlično rešenje.

Trend broj 3

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lovely Cabins🏡 (@lovely.cabins)

 

Dolazimo do kuće koja je pun pogodak za hedoniste: spada u red tzv. "cabin" kućica, a opet, vrlo je otmena i komforna; posebna pogodnost su spoljni tuš i đakuzi u dvorištu. Takođe, bračni krevet je delom unutar kuće, a delom napolju, tako da odmaranje posle naporne radne nedelje - ne može biti potpunije.

Trend broj 4

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lovely Cabins🏡 (@lovely.cabins)

 

Kamen, drvo, tople boje, sveće, uživanje uz kamin, rustičnost - tako bismo najbolje opisali ovu nekretninu koja, doduše, zahteva malo više ulaganja, ali se i isplati. Za ovu kuću ne možemo reći da je omanja, ali svakako spada u red "cabin" kuća - zbog kombinacije materijala od kojih je sačinjena i zbog lokacije na kojoj se nalazi.

Trend broj 5

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lovely Cabins🏡 (@lovely.cabins)

 

Kod ove kuće, svaki detalj je na svom mestu: kuhinja je savršeno opremljena, kupatilo takođe, tu je i TV, a pogled na okruženje je magičan. Prostor je dovoljno veliki, tako da možete da je adaptirate i za život, a može biti i idealno mesto za rad na daljinu.

Kako vam se dopadaju ove ideje? Klikom na postove iznad možete pogledati po nekoliko fotografija za svaku kuću i uveriti se u njihove potencijale.

Video: Telegraf u poseti najvećoj fabrici za proizvodnju ulja od ruže: Litar košta neverovatnih 5.500 evra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. avgust 2021 | 15:53

    Extra ,to je pravi relax za dusu i telo i opustanje,tu nema nikakvih zracenja zato tu covek oseca se opusteno i smireno

  • Pepeljuga

    8. avgust 2021 | 16:01

    Divota! Gledam ih i sanjam da su moje, bar na dan ili dva.

  • Gde tako nesto da se nadje

    8. avgust 2021 | 18:11

    Narocito kuca br.4

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>