• 5

Najskuplja kuća prodata za basnoslovnih 5 milliona €, stan za 1,8: Gde kvadrati koštaju kao blago?

Najskuplji stan u Srbiji ima 399 kvadrata

  • 5
Panorama Beograda, beograd na vodi Foto: Marko Jovanović

Najskuplji kvadrat stana u Srbiji prometovan je na lokaciji Beograd na vodi za 9.721 evra, dok je najskuplja starogradnja na Vračaru koštala 4.615 evra za kvadratni metar, saopštio je Republički geodetski zavod u izveštaju za pola godine.

Najskuplji stan u Srbiji prodat je na Novom Beogradu za 1.888.614 evra, a površina mu je 399 metara kvadratnih, prenosi Tanjug.

Najskuplja kuća prodata je na Savskom vencu za pet miliona evra. Najskuplji kvadrat poslovnog prostora prometovan je u beogradskoj Čukarici gde je svaki od 26 kvadratnih metara koštao po 11.538 evra. Najskuplji poslovni prostor u Srbiji bio je na Novom Beogradu i koštao 2,5 miliona evra.

Na Čukarici je prodato i najskuplje garažno mesto za 40.000 evra.

Najskuplji kvadrat poljoprivrednog zemljišta prometovan je u naselju Jakovo po ceni od 24,9 evra po kvadratnom metru za parcelu površine 59 ari. Kod poljoprivrednog zemljište najskuplji prometovani kompleks bio je u opštini Bačka Topola gde je za 141 plaćeno više od 1,2 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>