• 3
 ≫ 

Svi izbegavaju kuće sa uzanim dvorištem, njima je ono postalo glavni adut: Napravili čudo

 ≫ 

Otkako je krenula pandemija, tako je pojačana i potražnja za kućama

  • 3
Casa Picasso Merida Before After Transformacija kuća Foto: Instagram/beforeafter.team/tamarauribeph

Iz sveta nekretnina gotovo svakodnevno nam dolaze inspirativne ideje, ali neke zaista prevazilaze sve naši zamisli. Možete li da poverujete da je ovo, u postu ispod, isti deo dvorišta?

U poslednje vreme sve su traženije varijante toplih kada i spoljnih tuševa, bazena za kupanje ili samo za dekoraciju, a vlasnici vila se trude da ih uklope u okvire ličnog ukusa, ali i trendova.

Zadnji deo dvorišta koji vidimo na fotografiji iznad jedan je od mnogih pored kojih biste verovali samo užurbano prošli, bez ideje šta bi magično tu moglo da nastane. Zapravo, kada kupuju nekretnine, posebno one s dvorištem, kupci često nemaju predstavu na koje sve načine bi mogli da je oplemene.

Onda traže pomoć arhitekte ili dizajnera enterijera, ali je činjenica da vam brojne ideje s društvenih mreža - a pre svega s Instagrama, mogu značajno uštedeti energiju, vreme i novac.

Otkako je krenula pandemija, tako je pojačana i potražnja za kućama - što su izolovanije, to bolje. Posebno oni sa dubljim džepom ne prave pitanje kada treba odabrati idealnu nekretninu za odmor ili rad.

Ljudima je više nego ikada pre bitno da se u svom domu osećaju komforno. Pritom, posebna pažnja je usmerena na dvorište, đakuzi u njemu ili u kupatilu, na terasu ili lođu. Solidno opremljeno kupatilo u Srbiji trenutno košta oko 1.500 evra, dok ono luksuznije doseže do 5.000 evra i više.

Ali, budući da je to jedna od prostorija koja se najpre menja u stanu ili kući, budžet bi prevashodno trebalo da usmerite upravo na to; mimo toga, ljudi ponajviše ulažu u dvorište ovih dana.

U galeriji iznad možete videti kako "ni od čega" nastaje magično mesto za uživanje.

Video: Sama napravila tendu i ogradu pa prošla upola jeftinije: Evo šta se sve može kada imaš dobru ideju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. septembar 2021 | 20:45

    Volim kreativne i mastovite ljude, vrh👏

  • Suzana

    13. septembar 2021 | 01:34

    Bilo bi pristojno navesti da se kuca nalazi u Meridi na Yucatanu, Mexico kao i ime arhitekte kad vec zaradjujete na njegovim idejama. Samo kazem, red je.

  • DRagutin

    12. septembar 2021 | 21:52

    Stvarno is extra!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>