• 0
 ≫ 

Hotel gde noć košta 5.000, a piće 150 evra: Zavirite u dragulj jezera Komo i holivudski stil života

 ≫ 

Čista elegancija za one sa prefinjenim ukusom i dubokim džepom

  • 0

Dobrodošli u prestižni italijanski hotel, "Grand Hotel Tremezzo".

Od svoje izgradnje 1910. godine predstavlja pravi dragulj Komo "scene" i prepoznatljiv simbol grada Tremeco u kome se nalazi.

Zbog gotovo nestvarnog enterijera koji podseća na one iz holivudskih filmova, opravdano ga zovu i hotelom Džejmsa Bonda, a mnoge zvezde velikog platna i poznate ličnosti odsedale su upravo u njemu.

Jedna od njih je bila i čuvena glumica Greta Garbo koje je za velelepno odmaralište govorila da je prelepo, suncem obasjano mesto.

Hotel je smešten na površini od 20. 000 kvadratnih metara magičnog krajolika, poseduje bazen, privatnu plažu i druge sadržaje, a uređen je kao spoj Bel Epoka i savremenog stila.

Lobi kojim dominaraju odvažni crveni tonovi vodi do raskošne terase sa koje se pruža panoramski pogled na jezero Komo.

Da je reč o suvoj eleganciji govori činjenica da se kroz čitav hotel provlače nijanse narandžaste boje koju ćete uočiti na hotelskim peškirama, stolicama, ukrasima na mermeru, čašama,..

Profesionalna usluga, apsolutan komfor i ugođaj, bajkovita lepota, prefinjeni specijaliteti i vrhunski luksuz epiteti su koji uz "Grand Tremezzo" idu ruku pod ruku.

Zbog toga i ne čudi što se cene po noćenju u ovom hotelu, kreću i do 5 000 evra, a flaša najobičnijeg šampanjca i vode košta 150 evra.

Kako izgleda raskošni "Grand Hotel Termezzo" pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Jezero koje je voleo Cezar, na kom je živela Madona i mesto koje je inspirisalo slikare: Ovo je Komo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>