• 1

Od kupatila do dnevne sobe: Kako su ruševine u "tren oka" postale oaze za uživanje

Transformacije koje će vas ostaviti bez daha i nesumnjivo vam poslužiti kao inspiracija...

  • 1
moderno luksuzno kupatilo Foto: Freepik

Tržište nekretnina je procvetalo u poslednje skoro dve godine, mada se tome, možda, malo ko nadao. Ipak, štednja građana i niske kamatne stope doveli su do toga da na tržištu sada bude sve više kupaca, zainteresovanih za razne vrste nekretnina.

Biraju stanove, kuće, vikendice - skromnije ili sa bazenom, a masovno se traže i garažna mesta.

Takođe, došlo je do buma renoviranja, uprkos rastućim cenama materijala i usluga. Zbog problema u lancima snabdevanja, odnosno zbog usporenije proizvodnje, došlo je i do zastoja u isporuci robe, a to je dodatno uticalo na cene.

Na Instagram profilu beforeafter.team s vremena na vreme možete ispratiti razne transformacije po pitanju gradnje ili uređenja starog doma, odnosno nekih, određenih prostorija. Ponekad zaista deluje neverovatno kakve transformacije ljudi naprave.

Ovaj put sa vama delimo primere kako izgleda kada ruševine postanu oaze za uživanje, odnosno funkcionalni prostori. Za početak vam treba dobra zamisao, ali se i naoružajte strpljenjem u pregovorima s majstorima i svakako računajte na nešto više cene, u odnosu na period pre svetske krize.

Ako ste u fazi renoviranja kupatila, ova ideja će vas raspametiti. Obratite pažnju na svetlije boje, što manje glomaznih komada nameštaja, a ako možete - prednost dajte tzv. walk-in tuševima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by beforeafter.team (@beforeafter.team)

I dnevna soba može da zablista ako imate dobar plan. Pogledajte kako su svetle boje zamenile tmurne, što je već načinilo krupnu razliku, a detalji poput kuhinjskog bara, cveća, atraktivnog nameštaja - dodatno su oplemenili prostor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by beforeafter.team (@beforeafter.team)

Za vas koji tražite bolje rešenje za trpezariju, možda vam fotografija ispod posluži kao inspiracija. Ovde je zanimljivo kako uvek atraktivna bela pada u drugi plan u odnosu na prelepu nijansu plave, dok su i ostali kolori tu da upotpune prostor. Pritom, ovo je odličan primer kako vam ne treba mnogo novca da dobijete novi kutak za uživanje u svom domu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by beforeafter.team (@beforeafter.team)

Kako vam se dopadaju ove transformacije?

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>