• 0
 ≫ 

Stari autobus je ponovo postao dom iz snova: Još jedna transformacija koja oduševljava

 ≫ 

Pred vama je vrhunac kreativnosti, barem kada govorimo o enterijeru... Pogledajte kako oronulo prevozno sredstvo može biti oaza za uživanje

  • 0

Taman kada pomislimo da smo sve videli, nove transformacije vezane za enterijer i uređenje nas iznova iznenade. Iako sada deluje idilično, trebalo je osmisliti i sprovesti u delo ideju o ovakvom prijatnom domu.

Doduše, ne znamo koliko je u njemu moguće stanovati, ali je svakako dobro rešenje za bliža putovanja, odmor u prirodi, izlete, i tome slično.

Stari, oronuli autobus postao je oaza za uživanje, zahvaljujući kreativcima za Instagram profila wearekingingit.

Zanimljivo je da se u opisu stranice ovog para i navodi kako oni žive u autobusu koji su sami preuredili (eng. Living in our self-converted bus), a takođe putuju svetom i dokumentuju o tome.

Imaju i svoj podkast, odnosno kanal na Jutjubu.

Ako vam ponestane inspiracije, dobre ideje možete pronaći na stranici lovely.cabins, a takođe smo nedavno pisali i o tome kako da nekretnina deluje "skupo", čak i ako imate ograničeni budžet.

Kako smo naveli, ideja upoznavanja sa tajnama dizajnera enterijera jeste da životni prostor prilagodite sebi i svojim potrebama, a da mu opet, date dozu modernosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lovely Cabins🏡 (@lovely.cabins)

 

Vintidž stil je definitivno ponovo aktuelan, tako da i ako odlučite da uredite jedan ovako star autobus - ne morate ulagati previše, a opet, oplemenićete prostor adekvatnom dozom modernog nameštaja.

Video: Mladi par koji je odabrao život na četiri točka: Evo kako su sami napravili svoju kuću od starog autobusa

Video: Postoje i luksuznije varijante autobus pokretnog doma: Kuća iz snova koju možete postaviti gde god poželite

(Telegraf Biznis/Foto: wearekingingit)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>