• 6

Kućice u Srbiji koje možete da selite ako vam dosadi okolina: Od ideje do useljenja za samo dve nedelje

Tradicionalna gradnja zahteva dugotrajnost, nepredviđene troškove, neizvesnost, a na naše tržište sve više stižu nova rešenja - mobilni ili modularni objekti

  • 6
Arhimod gradnja kuće modularna gradnja

Foto: Arhimod

Malene kućice, montažne ili modularne među top trendovima su u svetu, ali i Srbiji.

Mnogi su u poslednjih meseci bili u potrazi za kreativnim idejama, i raspitivali su se uglavnom za mobilnu kuću (eng. tiny house) ili gorepomenutu modularnu.

Glavna prednost ovakvih nekretnina je što se prave brzo i lako, povoljnije su od konvencionalnih, i možete ih postaviti maltene svuda. Svakako, cena igra važnu ulogu.

Jedna kompanija u Srbiji pravi objekte koji su spremni za useljenje u roku za dve nedelje. Kako kažu za Telegraf Biznis, njihova oblast je i šira, pa prave popularne višenamenske komercijalne objekte većih kapaciteta.

"Nudimo jedno od najnaprednijih rešenja u građevinarstvu. Jedinstvena u Srbiji modularna gradnja omogućava brzu i efikasnu izgradnju željenog objekta. Bilo da je u pitanju životni prostor i udobnost doma za svakodnevan život ili vikendica u prirodi, na nekoj obali, planini...", kažu za naš portal iz kompanije Arhimod.

Kako nam objašnajvaju, useljenje u novi dom ili vikendicu je po sistemu ključ u ruke.

"Princip ovakve gradnje takođe podrazumeva da u svakom momentu imate mogućnost naknadnog proširenja već izgrađenog prostora bez rizika od oštećenja ili kvarenja postojećeg dizajna. Takođe, vaš jednom sagrađen objekat možete u budućnosti preneti na bilo koju drugu lokaciju u roku od par dana ili renovirati i promeniti njegov kompletan dizajn isto tako, u roku od par dana", objašnjavaju nam.

Pored stambenih objekata, i vikendica ili bungalova za odmor, Arhimod gradi i višenamenske komercijalne objekte većih kapaciteta, poput turističkih kompleksa, vrtiće, škole, staračke domove, hotele, kolektivne centare, mini tržne centre, kafiće...

Kako ističu, objekti su građeni od kvalitetnih materijala, moderni su, dugotrajni, energetski  efikasni i visoko su bezbedni.

Video: Nisu priče iz 1001 noći, ali platiš 1000 evra za noć: Dobiješ luksuzni šator i spavaš ko sultan

(V.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stana

    22. januar 2022 | 17:40

    Koja je cena po kvadratu..

  • Boško

    22. januar 2022 | 18:43

    To je ona fora platis 20000€ i vise da spavas u komtejneru! Bas moderno!

  • Purkovic

    23. januar 2022 | 22:38

    Ovo je odlična stvar i nisam imao pojma da ovo neko radi u Srbiji. Končno da pobegnemo od bloka i betona. Ovo je nešto što će nam doneti mnogo toga dobrog u gradjevini da na brz i kvalitetan način dodjemo do kuće. Svaka čas za srpski proizvod. I Srbija napreduje i može se naći dobrih naših proizvoda.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>