• 15

U ovoj banji Srbi najviše kupuju nekretnine

Isplatiće Vam se – napravite mudar korak pri izboru lokacije za kupovinu stana

  • 15
Hotel Vrnjačka banja

Foto: Zepterme

Interesovanje za kupovinu stanova u Srbiji u stalnom je porastu, a veliki broj kupaca čine naši ljudi koji žive u inostranstvu. Ovo je vrlo mudar korak, s obzirom na to da su cene iz godine u godinu sve više.

Kako mnogi od njih planiraju da se jednog dana vrate u svoju zemlju, nekretnina im pruža dodatnu sigurnost. Dok se to ne realizuje, mogu da je koriste za odmor ili izdavanje tokom preostalog perioda. Reč je svakako o pametnom ulaganju, jer i u slučaju da se u budućnosti odluče da je prodaju, ostvariće značajan prihod od razlike u ceni.

Osim većih gradova kao što su Beograd, Novi Sad i Niš, posebno su zanimljive turističke destinacije, planine i banje, među kojima vodeću poziciju zauzima Vrnjačka Banja sa preko dva miliona noćenja godišnje. Popularna je pre svega zbog lekovitih voda, čistog vazduha i blizine planine Goč, dok tokom leta krunu dešavanja predstavlja Karneval sa velikim brojem maskenbala, izložbi, pozorišnih predstava, sportskih dešavanja i koncerata.

Vrnjačka banja

Foto: Đorđe Novakov Photo

Hotel Vrnjačka banja

Foto: Milan Maksović

Ukoliko želite da osetite sve čari ovog banjskog odmarališta, opustite se i prepustite užitku, pravo mesto za Vas je ekskluzivni kompleks Zepterme, čija će izgradnja biti završena u maju 2022. Savršen kutak za sebe možete odabrati među dvosobnim i trosobnim apartmanima veličine od 43 do 147 metara kvadratnih.

Novi vlasnici jednim potezom dobijaju sve što im je neophodno za svakodnevno funkcionisanje i relaksaciju, jer je reč o potpuno opremljenim deluks apartmanima kakvi privlače sve veću pažnju i predstavljaju sve atraktivniju investiciju. U cenu su uključeni stambena jedinica, nameštaj, rasveta, bela tehnika i elektronika renomiranih brendova. Osim toga, rezidentima će na raspolaganju biti spa centar sa saunom, slanom sobom i đakuzijem, a za one koji redovno treniraju, tu je i teretana dostupna tokom čitavog dana.

Ovo luksuzno zdanje imaće dvadesetčetvoročasovnu recepciju i obezbeđenje, a odlikuju ga moderna enterijerska rešenja, vrhunski materijali i neprikosnoveni kvalitet gradnje. Na krovu će se nalaziti helidrom i bazen, dok je prizemlje rezervisano za tržni centar u kome ćete moći da se prepustite šopingu i opustite se uz šoljicu kafe, piće ili fantastičan meni u nekom od prestižnih restorana.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    10. februar 2022 | 12:30

    To više nije banja. Sve je prekrio beton.Zimi pusto leti kao na vašaru.

  • Vrnjacka Banja

    10. februar 2022 | 15:29

    Padne mala kisa, kanalizacija na sve strane. Izgradili preko 300 zgrada to je negde oko 5000 stanova a KANALIZACIJA stara 45 godina, tada je zadnji put radjena. Voda samo u strogom centru a na brda nestasica, ali zato u selo od presednika opstine sve sredjeno.

  • A. P

    10. februar 2022 | 12:57

    Najlepsa banja u Srbiji.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>