• 2
 ≫ 

Zavirite u luksuznu rezidenciju mlade biznismenke: Ona je najpraćenija ženska osoba na Instagramu

 ≫ 

Mnogi su čuli za Kajli Džener, najmlađu sestru iz "klana" Kardašijan-Džener, koja važi za jednu od najuspešnijih i najbogatijih osoba na svetu

  • 2
Vila Trevis Skot i Kajli Džener Foto: Trullia/ The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Kajli Džener, prema aktuelnim podacima, poseduje neto bogatstvo od oko 700 miliona dolara, a iz porodice Kardašijan-Džener - od nje je bogatija samo starija sestra Kim, za koju se navodi da na svoje ime poseduje bogatstvo vredno 1,4 milijarde dolara.

Ova 24-godišnjakinja (ove godine puni 25) je dospela na naslovne strane kada ju je Forbs označio kao najmlađu "milijarderku koja je sama stekla svoje bogatstvo". Ipak, i sama Dženerova je potom istakla:

"Ne mogu reći da sam to uradila sama. Ako samo pričaju o finansijama, tehnički, da, nemam nasleđeni novac. Ali, imala sam mnogo pomoći i ogromnu platformu".

Ta "platforma" je popularan rijaliti šou o porodici Kardašijan, koji je krenuo da se snima dok je Kajli još bila devojčica. Danas, ona je posle Ronalda najpraćenija osoba na Instagramu, sa 300 miliona pratilaca.

Kada je reč samo o ženama, zauzima prvo mesto na ovoj mreži, a pretekla je pevačicu Arijanu Grande.

Kajli je u proteklom periodu lansirala svoj brend Kylie Cosmetics, čiji je udeo od 51 odsto nedavno prodala globalnoj kozmetičkoj kompaniji Coty, za neverovatnih 600 miliona dolara.

Ali kasnije, Forbs je otkrio da je porodica pogrešno prijavila zaradu kompanije i "naduvala" njen profit. Zatim su procenili Kajlinu neto vrednost na nešto ispod 900 miliona dolara. Amerikanka je lansirala i Kylie Skin.

Pogledajte kako izgleda njena nova vila u kojoj živi sa partnerom Trevisom Skotom. Nalazi se u Los Anđelesu i vredi 23 milliona dolara.

Vila se prostire na 16.700 kvadratnih metara sa sedam spavaćih soba i 11 kupatila, na tri sprata stambenog prostora. Obuhvata i garažu za 20 automobila, privatnu teretanu, bioskop sa 15 mesta, vinsku salu sa više od 650 flaša, i naravno bazen.

Smeštena je na vrhu brda i ima panoramski pogled na ceo grad. Jedinstvena dizajnerska arhitektura stvorena je da dočara linije moderne jahte.

Video: Platiš 1000 evra pa doručkuješ u džakuziju sa pogledom na Alpe, a dezert jedeš u društvu lama

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    10. februar 2022 | 17:19

    „…a iz porodice Kardašijan-Džener - od nje je bogatija samo starija sestra Kim“ Ali bez te starije sestre ne bi ni ova mala ništa imala…

  • Ma

    10. februar 2022 | 14:34

    Ovo nije ni Tito imao.😀

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>