• 2
 ≫ 

Glumac kojeg ste obožavali prodaje imanje 150.000 dolara skuplje: Ima čak i most između vrta i vile

 ≫ 

Reč je o objektu koji je dao na prodaju za 5,15 miliona dolara

  • 2
Grey’s Anatomy star Kevin McKidd relists rustic chic Studio Foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda serije Anatomija, Kevin Mekid ponovo nudi šik prostor u Kaliforniji.

Reč je o objektu koji je dao na prodaju za 5,15 miliona dolara. Škotski glumac prvi put je ponudio imanje pre skoro dve godine. Smeštena u oblasti kanjona Friman u Los Anđelesu, prepunom slavnih, kuća iz 1980-ih je prvobitno bila na listi za 4,995 miliona dolara još u junu 2020.

Prošla je nekoliko sniženja cena, a čak je bila puštena u zakup za 19.500 dolara mesečno, da bi se vratila u tržište nedavno sa još većom vrednošću od 5,15 miliona dolara - to je 155.000 dolara više od prvobitne cene, i znatno više od 4,6 miliona dolara koje su Mek Kid njegova supruga platili za ovo mesto pre nešto više od tri godine.

Smeštena na kraju tihe slepe ulice, i zaštićena zidovima i kapijama, dvospratna struktura ima pet spavaćih soba i četiri kupatila u 4.300 kvadratnih stopa stambenog prostora.

Postavljen na vrhu garaže za tri automobila koja se otvara ka terenu u senci drveća, glavni sprat ima podove od hrastovog tvrdog drveta i nekoliko kompleta francuskih vrata koja se otvaraju ka popločanom trgu idealnom za večeru i zabavu na otvorenom.

Masivna ulazna vrata sa staklenim i čeličnim okvirom okreću se u predsoblje, koje se uliva u suncem okupanu dnevnu sobu sa kaminom na drva.

Ostali detalji uključuju sobu za zabavu sa barom i udobnu porodičnu sobu koja se povezuje sa gurmanskom kuhinjom opremljenom pultom, vrhunskim aparatima i susednom trpezarijom.

Na spratu, primarni apartman ima privatni balkon i duple garderobere, kao i mermerno kupatilo opremljeno umivaonicima, velikom ovalnom kadom i tušem sa staklenim okvirom.

Na ovom spratu se takođe mogu naći dve dodatne spavaće sobe i kupatilo, dok se na donjem nivou nalaze sobe za goste sa sopstvenim kupatilom.

Postoji i most između kuće i gornje terase sa travnatim površinom, otvorenom kuhinjom, kao i bazenom i spa centrom. Tu je i pansion pored bazena sa kuhinjom, kadom i tušem.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    11. februar 2022 | 15:21

    Samo 4 kupatila? Nista,caooooo....

  • Bez

    11. februar 2022 | 16:15

    16 soba 27 kupatila i velike garaže da Fapa utjeram straga ne zanima me??!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>