• 0
 ≫ 

San snova: Ova vila vredi milione, nalazi se u Meksiku, a zapanjiće vas kako izgleda

 ≫ 

Casa del Acantilado je luksuzni dom, po principu "ključ u ruke", a dizajnirao ga je renomirani arhitektonski studio "Zozaya Arquitectos"

  • 0
luks kuća

Foto: Printskrin/YouTube/Enes Yilmazer

Kako vam zvuči ideja o boravku u otmenoj vili na litici, na Pacifiku?

Tihi okean je najveći na svetu, i neverovatno je da pokriva trećinu površine Zemlje. Proteže se od Arktika do Antarktika na jugu i od Indonezije do Kolumbije, a obuhvata čak 25.000 ostrva.

Upravo tu je svoje mesto pronašla i jedna jedinstvena nekretnina, prikazana pre neki dan na YouTube kanalu Enesa Jilmazera. Nalazi se u Meksiku, u rizortu Zihuatanejo (sever Akapulka).

Cena vile je 2.700.000 dolara, a evo kako je opisuju:

Casa del Acantilado je luksuzni dom, po principu "ključ u ruke", koji je razvio PEND Holdings iz Meksika. Dizajnirao ga je renomirani arhitektonski studio Zozaya Arquitectos, a sam objekat ima četiri spavaće sobe, pet kupatila, dva infiniti bazena i dva glavna apartmana sa pogledom na okean.

Korišćeni materijali su beton, raznoliko drvo, palapa i mermer, koji skupa ilustruju moderno priobalno životno okruženje. Dodaje se da se vila prodaje nameštena.

U videu ispod možete pogledati, po sekcijama, kako izgleda kompletna vila.

Meksiko je, inače, poznat po svojim prelepim plažama, a sombrero, tekila i marijači su samo deo bogate kulture ovog naroda. Poslednjih godina, sve je više i ljudi s Balkana koji putuju na daleke, južnoameričke destinacije.

Najpopularnija letnja destinacija je svakako Kankun, koji se nalazi preko puta Kube, mada je zemlja generalno bogata božanstvenim oazama i rizortima. Recimo, neobične vodene pećine su posebna atrakcija za turiste.

Video: Platiš 1.000 evra da doručkuješ u đakuziju sa pogledom na Alpe: Dezert u društvu lama

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>