• 7
 ≫ 

Raskoš koji mogu da priušte samo retki: Šta krije 33. sprat luksuzne zgrade na Floridi?

 ≫ 

Prostrane rezidencije koje se mogu pohvaliti pogledom na okean, grad i Intracoastal Waterway plovni put, redefinišu život na plaži

  • 7
Nekretnine Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Rezidencije Ritz-Carlton, Sunny Isles Beach (eng. The Ritz-Carlton Residences, Sunny Isles Beach) su raskošna urbana oaza sastavljena od 212 kondominijumskih kuća, uključujući četiri penthausa sa privatnim bazenima i visokim plafonima.

Brend Ritz-Carlton ima zadivljujuću savremenu arhitekturu i istaknuti stil, a pred vama je jedna od retkih samostalnih rezidencija Ritz-Carlton na svetu - imanje koje je dizajnirala Arquitectonica, sa bujnim pejzažom, bazenima i privatnim plažama.

Prostrane rezidencije koje se mogu pohvaliti pogledom na okean, grad i Intracoastal Waterway, redefinišu život na plaži, dok enterijer koji je delo dizajnera Mišela Bonana uključuje najfinije italijanske zanatske veštine.

Smešten na mirnom ostrvu, okruženom Atlantskim okeanom na istoku i Intracoastal Waterway plovnim putem na zapadu, imanje se nalazi u srcu veličanstvene plaže Sunny Isles Beach, između prestižnih prodavnica Bal Harbor i fantastičnog tržnog centra Aventura Mall.

Takođe, blizu su međunarodni aerodromi Majami i Fort Lauderdale.

Sama zgrada koja izgleda krajnje luksuzno i velelepno došla je u centar pažnje i nakon vesti od prošle godine da je fudbalska zvezda Aleksis Sančez baš tu kupio luksuzni stan u jednom od kondominijuma, za skoro 2 miliona funti.

Tada se govorilo da je njegovo imanje udaljeno samo 30 minuta vožnje od Majamija, i takođe je navedeno da će Čileancu biti omogućen pristup privatnom klubu na 33. spratu tornja od ukupno 52 sprata.

Klub uključuje restoran na plaži, bazen, spa centar sa punom uslugom, kao i fitnes centar.

Video: Dijamantsko stepenište i raskošni bazeni: Danas bi nam svima dobrodošao ovaj luksuzni kruzer

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>