• 0

Poznati vampir prodaje kuću za 5 miliona: Jednostavno je zapanjujuća

Kupio je za mnogo manje novca, ali je dodao moderne detalje

  • 0
Taylor Lautner vila kuća Foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tejlor Lotner, glumac, prodaje savremenu kuću u Aguri Hils za 5 miliona dolara, a stručnjaci za nekretnine navode da je ona prosto zapanjujuća.

Još 2020. godine, zvezda Sumraka je kupila tada potpuno novo mesto za 3,8 miliona dolara, ali ga je zatim preuredio i dodao moderne detalje. Skrivena iza zatvorenog prilaza, na parceli od skoro devet jutara u maloj oazi okruženoj neravnim planinama, bela i drvena struktura nudi pet spavaćih soba i četiri kupatila koja se prostiru na nešto više od 5.600 kvadratnih metara stambenog prostora. Podovi su od francuskog hrasta.

Najvažnije su elegantno dizajnirana kuhinja opremljena uvezenim italijanskim ormarićima, ostrvo za jelo sa vrhunskim nerđajućim aparatima i susedni prostor koji je od formalnog dnevnog boravka i trpezarije podeljen dvostranim kaminom. Tu je i primamljivo glavno utočište koje se može pohvaliti kadom, otvorenim tušem i umivaonicima, kao i kancelarijom, prostorijom za medije i salonom.

Na otvorenom, su bazen i spa centar, još jedna kuhinja, roštilj, teren za društvene igre.

Lotner je zaradio ukupno 45 miliona dolara glumeći Džejkoba u Sumraku, a takođe je imao TV i filmske uloge kasnije.

Nedavno se verio, pa će zajedno da održavaju još jedno imanje od 10 hektara u zajednici Castaic, oko 40 milja severozapadno od Los Anđelesa, koje je kupio pre otprilike deceniju za 2 miliona dolara.

Video: Miloš Petrović: 3 lekcije koje bih voleo da sam znao pre nego što sam postao preduzetnik

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>