• 0

Zvezda "Očajnih domaćica" i njen luksuzni raj: Vila se sada prodaje za 4 miliona dolara

Ušuškana u intimnom naselju, na prostranoj parceli, aktuelna vila ima garažu za dva automobila, šest spavaćih soba i devet kupatila

  • 0
Eva Longoria

Foto: Tanjug/AP, Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki reper Tu Čejns (2 Chainz) kupuje nekadašnju kuću proslavljene glumice Eve Longorije, na rezidencijalnom području Hollywood Hills, za skoro 4 miliona dolara.

Prema podacima, Tauhid Eps, fanovima mnogo poznatiji kao Tu Čejns, dao je 3,8 miliona dolara za dom u kojem je stanovala zvezda "Očajnih domaćica" i supruga meksičkog medijskog mogula Hosea Bastona.

Reč je o nekretnini koja se nalazi u delu Beachwood Canyon, koji pripada Hollywood Hills-u (Los Anđeles). Longorija je kupila imanje 2006. godine za 3,6 miliona dolara i izgubila 436.000 dolara kada ga je prodala 12 godina kasnije.

Ušuškana u intimnom naselju, na prostranoj parceli, aktuelna vila ima garažu za dva automobila, šest spavaćih soba i devet kupatila. Navodi se da je "ukrašena" lučnim prozorima, ima visoke plafone, podnu oblogu od punog drveta, spiralno stepenište koje se prostire na sva četiri nivoa.

Upadljiva ulazna vrata od kovanog gvožđa i matiranog stakla vode u predsoblje sa prozorom koji gleda ka bazenu. Kuća poseduje i sprat za zabavu, sa dnevnim boravkom i sobom za igre, koji je dodatno osvetljen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Tu je i bioskop, sa sve aparatom za pravljenje kokica, koji se nalazi u glavnoj sobi.

Postoji i tzv. kombinovani dnevni boravak sa trpezarijom i dva kamina, kao i sa ogromnim centralnim ostrvom, ostavom, frižiderom za vino i kutkom za doručak.

Na trećem spratu, prostrano glavno utočište sadrži deo za sedenje pored kamina i duple ormare u stilu izložbenog prostora. Kupatilo nalik banji ima sopstveni kamin, hidromasažnu kadu i tuš sa parom.

Na poslednjem, četvrtom spratu nalazi se prostrana krovna terasa, idealna za zabavu, sa slikovitim pogledom na kanjon, planine i svetla grada.

Sve to zaokružuje dvorište, oivičeno živom ogradom. Tu su svoje mesto pronašli mali bazen i spa centar, okružen kuhinjom na otvorenom i centrom za roštilj sa trpezarijom, na otvorenom.

Video: Šta je nateralo kompanije da se povuku sa tržišta Rusije? Korporativna odgovornost ili nešto drugo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>