• 3

Ko zna, zna: Roki se vratio u punom sjaju, ima novo imanje i "u plusu" je 40 miliona dolara

Staloneova nova vila ima skoro 1.000 kvadrata

  • 3
Sylvester Stallone  Silvester Stalone vila kuca Foto: The Grosby GroupRealtor via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Glumac Silvester Stalone je kupio imanje u zoni Hidden Hils, u Los Anđelesu, za 18,2 miliona dolara.

Kupovina je usledila nakon što je prodao svoju vilu na Beverli Hilsu, pevačici Adel, za neverovatnih 58 miliona dolara.

Stalone i njegova supruga su, inače, kupili vilu u Majamiju za 35 miliona dolara i sada su rezidenti Floride, ali, zbog "uskih" veza sa Kalifornijom - bilo im je potrebno "parče zemlje" nadomak Grada anđela.

Ako ste već čuli za Hidden Hills, to je zato što je ova "zaštićena zajednica", u blizini Los Anđelesa i u dolini San Fernando, dom mnogim drugim zvezdama, kao što su članovi porodice Kardašijan (svako sa svojim imanjima), Džastin Biber, Britni Spirs, Drejk i Vil Smit.

Staloneova nova vila ima skoro 1.000 m2. Računica jasno govori da je slavni glumac "u plusu" za oko 40 miliona dolara, kada se uzmu u obzir nedavna prodaja i kupovina.

Aktuelno kalifornijsko imanje, zapravo, predstavlja čitav jedan kompleks, sa glavnom kućom, pansionom, kućom kod bazena i zasebnom štalom za konje. Uređeno imanje uključuje i staklenik, povrtnjak, 100 voćnih stabala citrusa i avokada, ribnjak i arenu za jahanje.

Izgrađeno je relativno skoro, 2015. godine, a već 2016. je prodato za 7,8 miliona dolara.

Iza kapija, zaštićenih visokotehnološkim sigurnosnim sistemom, dugačak prilaz vijuga do glavne kuće, koja je okružena baštama u engleskom seoskom stilu. Imanje poseduje i garažu za četiri automobila.

Video: Mesec, nebo, zvezdice i luksuzni ugođaj, a od cene će vam se zavrteti u glavi

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milly

    19. mart 2022 | 10:37

    Zaista sjajno izgleda, urađeno sa ukusom...Samo ja iskreno mislim da taj narod i ne zna šta sve ima po tim silnim kućama....

  • M

    19. mart 2022 | 09:56

    Tolika kuca, a tako mala kada, slabo Stalone, ccc...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>