• 1

Možete li da naslutite ko će ovde živeti: Najpopularniji holivudski par merka vilu od 50 miliona$

Ima 10 spavaćih soba i 17 kupatila, a imanje je okruženo drvećem tako da pruža optimalnu privatnost

  • 1
Dženifer Lopez, Ben Aflek, kuća Bel Er, Los Anđeles

Foto: Profimedia/Splash

Dženifer Lopez i Ben Aflek "ne gube vreme", i sve više ističu svoje zajedničke planove za budućnost. 

Možda najpopularniji par trenutno, koji je ponovo u ljubavi, izgleda da je konačno našao svoj novi, savršeni dom.

Ipak, potraga je trajala mesecima, navodi Njujork Post. Prema njihovom pisanju, par će izdvojiti više od 50 miliona dolara za pompezno imanje na Bel Eru (Los Anđeles).

Dalje se navodi da oni, uprkos paprenoj ceni, ipak imaju nameru da sklope dogovor, a vila bi trebalo da im ponudi dovoljno prostora, posebno njihovoj deci, za igru.

Imovina je, inače, prvi put izašla na prodaju u februaru za neverovatnih 65 miliona dolara. Godine 2016, Tod Lemkin, menadžer hedž fonda u Teksasu, kupio je tradicionalni dom za 27,6 miliona dolara. Tako da, kalifornijska vila "odlazi" u ruke poznatog para za daleko veće pare.

Ima 10 spavaćih soba i 17 kupatila, a imanje je okruženo drvećem tako da pruža optimalnu privatnost. Poznato i kao The Bellagio Estate, sa impresivnog imanja se pruža pogled na golf teren, piše u nastavku Njujork Post.

Ima i tzv. primarni apartman, sa dnevnim boravkom, duplim kupatilom i plakarima. Tu je i apartman za osoblje sa dve spavaće sobe, zatim glavna kuhinja, kompletna kuhinja za ketering i dve dodatne kuhinje - jedna za osoblje i druga u kući za goste - objašnjeno je.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BHM

    24. mart 2022 | 23:52

    Dobra investicija ali samo ako ima atomsko skloniste i zalihe za par meseci a kad izadu čekaće ih svalako smrt kao o svakog drugog koji prezivi prvi udar nuklearnih bombi....pravo vreme za biznis....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>