• 2

Ima titulu "najlepše svetske obale": Pogledajte ovo nestvarno, renovirano imanje

Kuće i vile koje se grade na ovom mestu koštaju papreno, tako da klijentelu uglavnom čine kupci sa izrazito "dubokim džepom"

  • 2
Théoule sur Mer, French Riviera, Francuska rivijera Foto: Shutterstock

Na Francuskoj rivijeri, na svega 15 minuta udaljenosti od Kana, nalazi se prelepa komuna Théoule-sur-Mer.

Upravo tu je smeštena i jedinstvena nekretnina, na imanju zatvorenog tipa, sa zadivljujućim pogledom na Mediteran i obalu Francuske rivijere.

Prvobitno izgrađeno ranih 1930-ih, od strane američkog arhitekte Berija Dirksa, imanje je nedavno renovirano, maltene skroz.

Ima 6 spavaćih soba, u prvom je redu do mora, i prostire se na 400 m2 stambene površine.

Azurna obala se proteže duž Sredozemnog mora, a predstavlja jedinstven spoj tradicije i turizma. Kupcima nekretninama je posebno primamljiva jer čini savršeno mesto za odmor, sa više od 300 sunčanih dana godišnje.

Ipak, kuće i vile koje se grade na ovom mestu koštaju papreno, tako da klijentelu uglavnom čine kupci sa izrazito "dubokim džepom".

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Fredrik Lilloe (@fredriklilloe)

Za ljubitelje mediteranske klime i čistog vazduha, podno Alpa, Francuska rivijera je "san snova", posebno ako volite miris i lepotu jasmina i mimoza. Inače, mesto je ponelo askavu titulu najlepše obale na svetu.

Najveći grad je Nica, udaljena nekih 25 km od Kana i 13 km od Monaka. Čitava obala odaje utisak otmenosti i raskoša, a poznato je i da tu često borave slavne ličnosti iz celog sveta.

Kada je reč o samom Kanu, nadomak kojeg je ovo prelepo imanje, treba imati u vidu da cene nekretnina mogu da pređu čak 30 miliona evra. Pronaći ćete kombinaciju zapanjujućih modernih kuća, sa bazenima, i vila iz 18. veka - sve zavisi šta preferirate.

U luci ima dovoljno prostora i za jahte.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>