• 0

Mark Volberg prodaje vilu koja ima teren za golf, skejt park i 20 kupatila: Jedna od najskupljih kuća u državi

Vila u Beverli parku košta 87,5 miliona dolara

  • 0
Mark Wahlberg's Beverly Park

Foto: Profimedia/Grosby Group/Redfin via The Grosby Group

Mega vila glumca Marka Volberga je kompleks pun pogodnosti koji ima teren za golf i skejt park a upravo se pojavila na prodaji po ceni od 87,5 miliona dolara u Beverli parku.

Ako filmska zvezda dobije cenu koju traži, to će biti druga najveća prodaja kuće u južnoj Kaliforniji. Trenutna kruna pripada konceptu The One, koji je u martu bio na aukciji za 141 milion dolara.

Postoji razlog zašto vila nosi tako visoku cenu. Sa 30.500 kvadratnih stopa, to je sedma po veličini kuća koja se trenutno nalazi na tržištu u okrugu Los Anđeles — i dok su mnoga prva mesta zauzeta modernim palatama, Volbergova kuća važi za izložbeno mesto u evropskom stilu koje se meša stil starih vremena sa obiljem modernih sadržaja.

Smešteno na više od šest hektara, imanje se nalazi u Beverli parku, četvrti u kojoj uglavnom žive holivudske zvezde. U februaru je Silvester Stalone prodao svoj dom Adel za 58 miliona dolara, na primer.

Volberg je kupio imanje za 8,25 miliona dolara 2009. i angažovao je arhitektu Ričarda Landrija da izgradi kuću. Landri je završio posao pet godina kasnije, ugradivši 12 spavaćih soba, 20 kupatila i bezbroj raskošnih soba.

Na imanju je još i parking za motore, fontana, bibilioteka, bioskop, vinski podrum, više barova i teretana.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

 

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>