• 1
 ≫ 

Kuću od 720.000 prodao za 1,4 miliona $: Glumac ima dara i za taj posao, a sada prodaje svoj dom

 ≫ 

Imanje koje Džekson prodaje izgrađeno je 1955. godine, ima 4 spavaće sobe i 4 kupatila

  • 1
Cheyenne Jackson Vila Foto: MLS / Planet / Profimedia

Američki glumac i pevač Šajen Džekson (47), koji ima vodeće uloge u brodvejskim mjuziklima, odlučio je da proda svoj dom smešten u Holivudskim brdima (Hollywood Hills).

Inače, ova rezidencijalna zona je tradicionalno veoma skupa, atraktivna i cenjenate vas podsećamo da su mnogi poznati kao što su porodica Kardašijan, glumica Eva Longorija, muzičar Drejk ili zvezda Silvester Stalone - odabrali baš ovo mesto kao svoju oazu, bilo za stanovanje ili povremeni boravak.

Imanje koje Džekson prodaje izgrađeno je 1955. godine, ima 4 spavaće sobe i 4 kupatila. Cena? 4,45 miliona dolara.

Prema pisanju sajta dirt.com, cena je malo veća od tražene ranije - naime, imovina je jedno kratko vreme bila na prodaju, pre tri godine, za 4,25 miliona dolara. Dalje se navodi da je 2017. kupljena za 3,35 miliona dolara, nekoliko godina pošto se Džekson venčao sa suprugom Džejsonom Landauom.

Kuća se nalazi na visokom grebenu, iznad kanjona Laurel, i ima pogled na planinu, kanjon i grad, zatim tri spavaće sobe i tri kupatila, "skromnih proporcija", navodi se.

U pitanju je jednospratna kuća, ofarbana u tamnu nijansu sive boje sa sjajnim crnim ukrasima, a ispred je ogroman, ciglama popločan teren. Unutrašnjost je vrlo zanimljiva: preovlađuju teget i bela boja, zlatni elementi, buketi cveća, mermer i drvo kao ključni materijali...

Treba pomenuti da imanje ima i bazen, iza kojeg je popločano dvorište u senci eukaliptusa, dok staza od cigle vijuga pored ogromnog travnjaka. Samoodrživa kuća za goste sa spoljnim ulazom, ima svoje privatno dvorište, čajnu kuhinju, sunčanu sobu i kupatilo.

Džekson i Landau su nedavno (i uspešno) uronili u biznis sa nekretninama, odnosno ulaganjem u njih. U jesen 2019. izdvojili su 720.000 dolara za običnu kuću na ranču u Ensinu (Los Anđeles), koju su brzo i moderno preuredili i prodali sledećeg leta za 1,4 miliona dolara, što je značajan iznos u odnosu na traženu cenu od 1,2 miliona dolara.

Video: Ovo je dokument koji vam je potreban za subvencije za stan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>