• 0

Zvezda Uvoda u anatomiju konačno prodala svoju raskošnu vilu: Iznajmljivao je za 19.500$ mesečno

Skrivena na kraju zabačene slepe ulice, na parceli okruženoj parkom, kuća je ograđena, zatvorene strukture, i sadrži pet spavaćih soba i 4,5 kupatila, raspoređenih na dva nivoa

  • 0
Daveed Diggs Vila Foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda mjuzikla Hamilton, Dejvid Digs, kupuje kuću jedne druge zvezde, a u pitanju je Kevin Mekid, glumac iz serija Uvod u anatomiju (Grey's Anatomy).

Nekretnina je u Los Anđelesu i vredi nešto više od 5 miliona dolara.

Mekidovo bajkovito "skrovište", izrađeno u rustično-šik stilu, smešteno je u delu Fryman Canyon, prepunom slavnih ličnosti. Za Fryman Canyon park se navodi da predstavlja manju, urbanu šumovitu oblast sa pešačkim stazama i pogledom na grad.

Inače, neverovatno je da se njegova kuća zadržala na tržištu skoro dve godine, a aktuelni zapisi otkrivaju da su kupci glumački duo Dejvid Digs i njegova partnerka Emi Rejver-Lampmen. Ona je najpoznatija po ulozi Alison Hargrivs iz Netfliksove serije "The Umbrella Academy".

Dvojac je platio 5,1 milion dolara za kuću, što je malo manje od Mekidove najnovije tražene cene, ali je opet iznad 4,6 miliona dolara - koliko su Mekid i Ariel Goldrat dali za nju pre nešto više od tri godine. Prvobitno, kuća je oglašena u junu 2020. za 4,995 miliona dolara.

Kuća datira iz 1980-ih i "pretrpela" je nekoliko spuštanja cena; čak je služila i za iznajmljivanje, po ceni od 19.500 dolara mesečno, pre nego što je ponovo "izašla" na prodajno tržište.

Skrivena na kraju zabačene slepe ulice, na parceli okruženoj parkom, kuća je ograđena, zatvorene strukture, i sadrži pet spavaćih soba i 4,5 kupatila, raspoređenih na dva nivoa.

Imanje ima i garažu za tri automobila, prostrani teren ispred kuće zaklonjen drvećem, a prvi sprat ima pod od hrastovog tvrdog drveta - od širokih dasaka i nekoliko kompleta francuskih prozora.

Ostali detalji uključuju prostranu dnevnu sobu ukrašenu kaminom na drva i porodičnu sobu koja se povezuje sa kuhinjom - idealnom za gurmane - opremljenom Carrera pultom, vrhunskim aparatima i susednom trpezarijom.

Tu je i igraonica sa barom, soba za projekcije i spavaća soba za goste sa sopstvenim kupatilom. Četiri dodatne spavaće sobe sa zasebnim kupatilima takođe se mogu naći na spratu; kao dodatak svemu, u sklopu kuće postoji prostor za roštilj, bazen i spa centar, uz pansion sa čajnom kuhinjom, kadom i spoljašnjim tušem.

Video: Ovo je dokument koji vam je potreban za subvencije za stan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>