• 2

Zvezda "Sumraka" prodaje svoje velelepno imanje: Enterijer će vas raspametiti

Dnevna soba ima prelepi kamin i sobu za vino, sa 750 boca sa kontrolisanom temperaturom

  • 2
Taylor Lautner vila kuća Foto: Redfin/Backgrid, UK/AFF-USA/Shutterstock Editorial/Profimedia

Tridesetogodišnji američki glumac, Tejlor Lotner, prodaje svoju luksuznu vilu u Kaliforniji, tačnije u gradu Agoura Hills (okrug Los Anđeles).

Posle jedva dve godine otkako je poseduje, Lotner je ipak rešio da zamenu svoju savremenu vilu u polu-zabačenom delu Agoura Hills-a, za ogromnih 1,5 miliona dolara profita.

Ali, daleko od toga da je doneo odluku bez "plana B". Naime, zapisi pokazuju da je zvezda filmske sage "Sumrak" iskoristila deo svoje zarade da uloži 3,9 miliona dolara za kompleks u stilu hacijende, smešten u ekskluzivnom zatvorenom naselju, nadomak trenutnog prebivališta.

Rezidencija koju prodaje smeštena je na parceli prošaranoj voćkama, višegodišnjim biljkama i cvećem otpornim na sušu, piše dirt.com. Prvobitno je izgrađena ranih 1990-ih i naknadno je preuređena tako da vodi "do savršenstva", prema listi.

Unutra ima šest spavaćih soba i sedam kupatila, a životni prostor se opisuje kao rustičan, ali elegantan. Mozaik pločice, visoki plafoni, detalji od kovanog gvožđa i starinski lusteri - samo su deo impresivne vile.

Zahvaljujući velikim staklenim vratima i prozorima, kuća je veoma osvetljena prirodnom svetlošću, i ujedno možete uživati u živopisnim predelima. Stepenice od cigle, obložene mozaikom, vode do duplih drvenih ulaznih vrata, koja se otvaraju u prostrani foaje.

Dnevna soba ima prelepi kamin i sobu za vino, sa 750 boca sa kontrolisanom temperaturom, dok se u blizini nalazi formalna trpezarija. Elegantno dizajnirana gurmanska kuhinja opremljena je tzv. ostrvom, gde se može obedovati, kao i vrhunskim aparatima i pratećim kutkom za doručak.

Na glavnom nivou kuće su i kancelarija, i spavaća soba sa sopstvenim kupatilom, zajedno sa vešernicom sa mašinama za pranje i sušenje veša.

Luksuzno mermerno kupatilo je opremljeno podnim grejanjem, sa dva toaleta, kadom za potapanje nogu i parnim tušem.

Na gornjem spratu su i četiri dodatne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom.

Definitivno se ne smeju propustiti ni prostrani tereni u stilu odmarališta, zatim bazen i banja, zabavni paviljon sa roštiljem i frižiderom za vino, staklenikom i brojnim mestima idealnim za opuštanje. Postoji nekoliko pomoćnih objekata, a u jednom od njih je bilijar.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>