• 10

Ovo je ubedljivo najbolja ponuda na Zlatiboru: Iskoristite praznični popust za kupovinu luksuznih apartmana

U ovom kompleksu traži se stan više, pogledajte zašto

  • 10
Balkan Square

Foto: Balkan Square

Wellness&Spa centar na poslednjem spratu zgrade, šoping zona, raskošne zelene površine, apartmani besprekornog kvaliteta i centralna lokacija, samo su deo prednosti kompleksa Balkan Square na Zlatiboru, koji kupcima daje specijalne uslove kupovine tokom praznika.

Balkan Square

Foto: Balkan Square

Ukupno, ovaj luksuzni kompleks se sastoji od 593 stambene jedinice i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, garsonjere sa ostavom, jednosobni i dvosobni stanovi.

Mesto gde se spajaju urbani šarm planine i duh tradicije

Osim prvoklasnih stambenih jedinica, Balkan Square je pravi izbor za one koji od svog životnog prostora očekuju više. U prizemlju će biti locirani brojni restorani i barovi, kao i šoping zona i zabavni program za najmlađe. Na svega nekoliko minuta hoda od kompleksa nalaze se svi glavni turistički sadržaji i pešačke staze. Wellness&Spa centar nalazi se na poslednjem spratu zgrade, a u ponudi ima bazen čiji će se krov tokom leta jednim delom otvarati, saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, ali i teretanu koja će biti opremljena po svetskim standardima.

Balkan Square

Foto: Balkan Square

Zahvaljujući podzemnoj garaži sa kontrolisanim pristupom, parking za stanare i njihove goste neće predstavljati nikakav problem, a na ulasku u Balkan Square biće smeštena recepcija za prijem i odjavu gostiju.

Iz investitorske kuće Balkan GS Chance koja stoji iza ovog projekta, poručuju da će ovo luksuzno zdanje doprineti raskošnijem izgledu centra Zlatibora, a njegovim rezidentima biće omiljeno mesto za odmor i uživanje tokom cele godine.

Balkan Square

Foto: Balkan Square

Za više informacija o uslovima kupovine i dostupnim apartmanima kontaktirajte +381 63 680 680; +381 63 344 700 ili putem mejla na prodaja@balkangschance.com. Prezentaciju projekata Balkan Square pogledajte na sajtu www.balkangschance.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    28. april 2022 | 10:12

    Izgraditi zgradu sa 600 stanova u sred centra??? Prilicno neverovatno da neko dodje na takvu ideju i jos mu bude dozvoljeno. Vrlo sebicno razmisljanje. Ostali turisti neka zaobilaze centar. Zamisljam u centru Beograda toliku zgradurinu. Sramota investitora, a i one sto mu to omogucise.

  • Alex

    28. april 2022 | 09:09

    Idemo sada čobani.

  • Ooo

    28. april 2022 | 09:19

    Haha das 1500e za tri dana na Zlatiboru, pa taj je genije

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>