• 2

Kuća u kojoj su snimane erotske scene iz Niskih strasti na prodaji: Da li biste dali milione za ovaj pogled?

Kažu da je kuća na lokaciji koja važi za "najveći susret vode i zemlje"

  • 2
Vila - Niske strasti Foto: JonathanSpencerProperties/Compas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre tačno 30 godina, reditelj Pol Verhoven snimio je erotski triler "Niske strasti" sa Šeron Stoun i Majklom Daglasom u glavnim ulogama.

Kuća u Karmelu na kalifornijskom poluostrvu Monterej u kojoj su snimane neke od najpopularnijih scena sada je na prodaji za 32,5 miliona dolara.

Kuća je suštinski ostala ista, ali su napravljene neke promene za koje dizajneri kažu ne baš na bolje. Kada je film objavljen 1992. godine, bio je jedan od onoh sa najvećom zaradom te godine.

Objekat na tri nivoa u Karmelu zauzimala je jedno od najistaknutijih lokacija duž centralne kalifornijske obale. Okružen vetrom i čempresima i zvukom surfa, nalazi se na vrhu litice okrenutoj prema talasima u Point Lobosu, ​​stenovitom rtu i morskom rezervatu koji je umetnik pejzaža Karmela Frensis Mekomas pohvalio kao „najveći susret zemlje i vode u svetu.”

Rezidencija od 12.000 kvadratnih stopa sa pet spavaćih soba, devet kupatila, 12 kamina i dve kuhinje nalazi se na više od dva hektara zemljišta sa bazenom i imitacijom pećine skrivenom među tropskim lišćem.

Četvrti sprat se nalazi iznad garaže, dok je treća spavaća soba direktno iznad trpezarije.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremcica

    4. maj 2022 | 10:56

    Najjači filmovi su snimani 80ih i 90ih godina a niske strasti i jeste jedan od najjačih filmova! Kakav i može da bude film kada Daglas glumi u njemu!

  • Gedza

    4. maj 2022 | 09:37

    A ja se baš pitam koju kuću da kupim. Hvala na pomoći

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>