• 0

Pravna bitka "teška" 20 miliona dolara: Zavirite u nekadašnje imanje slavnog muzičara

Kolins poriče da je bivšoj ženi obećao polovinu prihoda od kuće

  • 0
Phil Collins Fil Kolins vila Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Muzička legenda Fil Kolins i njegova bivša supruga Orijana Kevi trenutno vode pravnu bitku "tešku" 20 miliona dolara, budući da je Kolins optužio bivšu za prevaru, ali stvar je daleko kompleksnija.

Naime, u igri je velelepno imanje.

Kolins i Kevi su se susreli "licem u lice" prvi put u skoro dve godine, a Orijana traži polovinu prihoda od prostranog imanja na obali u Majami Biču koje su nekada delili, a koje je on prodao za 40 miliona dolara u januaru 2021.

Kolinsov pravni tim pokušava da dokaže da Kevi nema prava na prihod od kuće, dok bivši supružnici ne komuniciraju.

Njegovi advokati su u dokumentima naveli da je, u sudskom podnesku iz 2016. godine, Kevi tvrdila da je "mentalno nesposobna" da razume nagodbu o razvodu - od svog drugog muža (Charles Mejjati), ali da je "promenila ploču" 2020. godine.

Prema sudskim dokumentima, ona je tvrdila kako je dobrovoljno nastavila sa nagodbom o razvodu jer joj je engleski muzičar obećao polovinu njihove zajedničke kuće u Majamiju, ako se odvoji od drugog muža.

Orijana tvrdi da "nije mogla da razume šta potpisuje, jer se u velikoj meri oslanjala na lekove protiv bolova i trpela neverovatni bol" usled operacije kičme i vrata, zbog čega je delimično bila i paralizovana i nije mogla da hoda.

Kolins, međutim, poriče da joj je obećao polovinu prihoda od kuće. U izjavama koje se vide u poslednjem podnesku, Kevi navodi da je Kolins rekao da bi "trebalo da se preseli kod njega i da će se on brinuti o njoj".

Njih dvoje su prethodno bili u braku od 1999. do 2008, a potom se Orijana iste godine ponovo udala, za investicionog bankara sa kojim je bila do 2017. Dalje se navodi da se s Kolinsom opet ujedinila 2016, te da su se nanovo rastali 2020, kada se udala za Tomasa Bejtsa.

Sve u svemu, ostavljamo vas da uživate u fotografijama ovog prelepog imanja.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>