• 0

Jutjub mu je doneo vrtoglavu slavu: Kupio velelepno imanje koje sada prodaje za milione

Logan je imanje kupio 2017. godine, za 6,6 miliona dolara

  • 0
Machine Gun Kelly Vila Los Anđeles Foto: MLS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki glumac i vloger, Logan Pol, prodao je svoju impozantnu vilu iz Los Anđelesa.

Jutjub zvezda je sa samo 27 godina ostvarila veliki profesionalni uspeh: sa više od 23 miliona pretplatnika na toj platformi (zaključno s januarom 2022. godine). Logan je, inače, i tvorac podkasta Impaulsive, od novembra 2018.

Kupac Loganove kuće je Mašin Gan Keli, reper koji se početkom godine verio sa glumicom Megan Foks.

Posle nekoliko meseci reklamiranja na tržištu, Pol je krajem aprila konačno prodao svoju vilu Encino, za 7,5 miliona dolara, što je lep skok u odnosu na 6,6 miliona dolara koliko je koštala krajem 2017. godine.

Ipak, cena je znatno niža od tražene, budući da je jutjuber želeo da je proda za 9 miliona dolara. Uprkos prodajnoj ceni od 7,5 miliona dolara, ostaje nejasno da li je Pol ostvario bilo kakav profit, piše dirt.com, dodajući da je Mašin Gan Keli, odnosno Kolson Bejker, zapravo Loganov prijatelj.

Ubrzo nakon što je stekao imanje, 27-godišnjak iz Ohaja je preuredio kuću, što je kasnije i pokazao na svom Jutjub kanalu. Takođe je postavio novu ogradu i visokotehnološki sigurnosni sistem, nakon što je nekoliko provalnika uspelo da pristupi kući.

Pol je zbog toga, takođe, angažovao i obezbeđenje sa punim radnim vremenom, koje je bilo stacionirano van imanja 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji - što nije beznačajan trošak.

Imanje datira iz 1976. godine, a arhitekta objekta je Robert Bird. Kuća ima sedam spavaćih soba i osam kupatila, a zanimljivo je da priložene fotografije prikazuju dom kakav je izgledao 2017. godine, pre Paulovog opsežnog renoviranja.

Ali, suštinske karakteristike ostaju netaknute; dom još uvek ima isti broj spavaćih soba, sedam potpuno opremljenih kupatila i osam toaleta, plus porodičnu sobu sa prilagođenim šankom i kuhinju sa mermernim pločama i vrhunskim aparatima.

Tokom njegovog vlasništva, Paulova omiljena pogodnost bila je bujno dvorište, u kojem se nalazi veliki bazen i prostrano zemljište koje uključuje prostrano popločano dvorište, veliki travnjak i pansion sa jednom spavaćom sobom i jednim kupatilom.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>