• 0
 ≫ 

Zvezda serije "Štreberi" ima novu vilu: Iznenadiće vas koliko je jednostavna, uprkos paprenoj ceni

 ≫ 

Helberg je prvobitno, ranije ove godine, kupio kuću u Pasadeni, a ovo je druga nekretnina koju mu je "zapala za oko"

  • 0
Simon Helberg Foto: Profimedia/MLS/Planet

Za 9,9 miliona dolara, koliko je glumac Sajmon Helberg izdvojio za svoju novu kuću - u španskom-kolonijalnom stilu - možda bismo očekivali više "dekora", luksuza, grandioznosti.

Da ne bude zabune, vila izgleda besprekorno, moderna je, renovirana, ali istovremeno i vrlo jednostavna, što se najbolje može zaključiti na osnovu enterijera.

Komičar, verovatno najpoznatiji po ulozi Hauarda Volovica u seriji Šteberi ("Big Bang Theory"), najpre je pazario vilu u Pasadeni za 8,4 miliona dolara, a sada mu je pažnju privukla nekretnina iz zone Holivudskih brda (Hollywood Hills, Los Anđeles, zajednica Los Feliz Oaks).

Prvobitno izgrađena 1930-ih, i nekada u vlasništvu Vinsa Vona i Kejt Bosvort (svakako, u zasebnim periodima), kuća je nekada na tržištu vredela 3,9 miliona dolara - toliko su za nju dali prethodni vlasnici, u maju 2018. godine.

Zatim su je godinu dana kasnije prodali Helbergu i njegovoj supruzi Džoslin Taun, za 6,9 miliona dolara. Par je "krenuo" opsežnu restauraciju i modernizaciju dvospratne nekretnine, u saradnji sa dizajnerskom firmom iz Los Anđelesa Nickey Kehoe, piše dirt.com.

Skrivena u zabačenoj slepoj ulici i "zaštićena" kapijama i kamerama, kuća sa šest spavaćih soba i šest kupatila nalazi se na tri parcele koje se prostiru na tri hiljade metara, a sve je prošarano voćkama i divljim cvećem.

Tu su i bazen, SPA centar, jezerce, prelepa bašta, kutak za uživanje, kao i pansion i garaža za dva automobila.

Jeste da ne manjka uloženog novca i truda, ali ova vila ipak deluje "skromno" u odnosu na mnoge druge nekretnine koje poseduju američke zvezde. Ako nas pitate, to joj je plus. Dovoljno je moderna i "opremljena", a opet jednostavna.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>