• 0

Borba za vilu iz Los Anđelesa: Na tržištu bila svega 15 dana, novi vlasnik je popularna glumica

Prvobitno listirana za 151.000 dolara manje, novostečena imovina poznate Amerikanke smeštena je u gornjem Mandeville Canyon-u

  • 0
Rachael Harris

Foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rejčel Haris, američka glumica i komičarka, poznata po ulogama u serijama Lucifer, New Girl i The Good Wife, počastila je sebe novom vilom - i to kakvom!

U pitanju je renovirana rančerska kuća iz 1950-ih, locirana u Brentvudu, u Los Anđelesu (SAD, Kalifornija). Jedna od zvezdi serije Lucifer, koja u njoj tumači lik terapeutkinje Linde Martin, izdvojila je 2,5 miliona dolara za ovo "parče raja", piše dirt.com.

Kuća datira iz 1956, dakle, stara je punih 66 godina, ali danas izgleda moderno i luksuzno: ima tri spavaće sobe i tri kupatila.

Sve tri spavaće sobe su odvojene u posebnom krilu kuće, a kuća ima i spavaće sobe za goste koje dele kupatilo, zajedno sa glavnim apartmanom sa visokim plafonom u kojem su ugaoni kamin, garderober i spa-kada. Tu je i bonus, soba koja se trenutno koristi kao kancelarija, ali bi se lako mogla preurediti u studio ili teretanu.

Prvobitno listirana za 151.000 dolara manje, novostečena imovina poznate Amerikanke smeštena je u gornjem Mandeville Canyon-u, ukrašena je podovima od tvrdog drveta i plafonima od drvenih greda; takođe ima i krovne prozore.

Na tržištu nekretnina je bila svega 15 dana, pre nego što se Rejčel izborila za nju.

Ušuškana je iza zidova i kapija, a ima i garažu za dva automobila, dupla ulazna vrata, prostranu dnevnu sobu sa kaminom obloženim mermerom. Klizna staklena vrata u tom prostoru i sunčana soba vode na terasu za ručavanje i zabavu na otvorenom.

Trpezarija se povezuje sa kuhinjom, u stilu galerije, a opremljena je novijim aparatima i kutkom za doručak.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>