• 2

Samo od jednog svog megahita, godišnje zaradi 2,5 miliona dolara: Keri se uselila u novu vilu

Kuća je smeštena u Džordžiji, a ima 9 spavaćih soba, 8 kupatila i 5 toaleta

  • 2
Mariah Carey, Maraja Keri kuća vila

Foto: Realtor via The Grosby Group/Profimedia, Profimedia/Backgrid UK

Na tržištu nekretnina je burno mesecima unazad, i to samo u svetu "običnih građana" - koji kupuju i prodaju kuće i stanove - već i u svetu slavnih.

Taman što kupe imovinu, zvezde je prodaju, menjaju za veće, neretko i skuplje vile; doduše, ima i onih koji se odlučuju na takav potez posle dužeg perioda boravka u jednoj nekretnini, kao što je slučaj sa Dženet Džekson.

Ovaj put, u fokusu je pevačica Maraja Keri, koja je nedavno pazarila vilu u mestu Sendi Springs (Sandy Springs), u Džordžiji, iz 1992. godine, i to za skoro 6 miliona dolara. 

Maraja Keri je, piše Dirt.com, provela Uskrs u svojoj nedavno kupljenoj vili u južnom kolonijalnom stilu, u otmenom predgrađu Atlante.

Amerikanka koja, prema procenama, samo od svog megahita All I Vant For Christmas Is You godišnje zaradi 2,5 miliona dolara, rangira se kao ženski izvođač sa najviše prodatih albuma, svih vremena.

Mariah Carey  Maraja Keri

Maraja Keri / Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Vila ima 9 spavaćih soba, 8 kupatila i 5 toaleta.

Posebno se izdvajaju ogromna kuhinja sa vrhunskom opremom i prostrana dnevna soba sa kaminom, kao i nekoliko "kompleta" francuskih prozora, bioskop, teretana sa ogledalom.

Naravno, Mimi, kako je Maraja poznata u svom okruženju, nije se uselila u novu nekretninu tek tako: neke stvari je promenila, kako bi novom domu dala svoj prepoznatljivi sjaj. Recimo, novina su prostrani apartman za goste sa kaminom i dečje igralište.

Kako se ispostavilo, Keri nije prvi, pa čak ni najpoznatiji stanar ovog velelepnog mesta. Pre nekoliko godina, imanje je dato u zakup profesionalnom rvaču koji je u međuvremenu postao filmska zvezda, a to je Dvejn Džonson.

Dirt.com piše da Keri u ovom slučaju nije "najpoznatiji stanar", pozivajući se na popularnost dve zvezde na mreži Instagram: Džonsona prati oko 315 miliona pratilaca, a Maraju Keri malo više od 10 miliona.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • С-17

    21. maj 2022 | 19:11

    И који ће јој све то кад у гроб не може да однесе.Џаба све ако јој је душа сиромашна .

  • predgradje

    22. maj 2022 | 00:23

    atlante

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>