• 0
 ≫ 

Čuveni oskarovac kupio vrhunski stan od saudijske princeze: Evo gde se nalazi i kako izgleda

 ≫ 

Jedinica je kupljena pre devet godina, za 8,9 miliona dolara, a sada vredi skoro 11 miliona USD

  • 0
Denzel Vošington, Denzel Washington, stan kuća vila Foto: IMP Features/IMP Features/Profimedia, Tanjug/AP

Američka producentkinja Kendi Speling opisuje svoj penthaus, u jednom kondominijumu u Los Anđelesu, kao "palatu na nebu". I zaista - život u modernom stambenom tornju u kvartu Century City - zvuči kao raj na zemlji.

U pitanju je neboder koji je dizajnirao čuveni arhitekta Robert A.M. Stern, a koji važi za jedan od eminentnijih u Gradu anđela od svog završetka, što je bilo otprilike 2010. godine.

Zapravo, soliter u kojem Speling ima pompezni penthaus ne ističe se samo u "svojoj kategoriji", već među svima stambenim zgradama u gradu.

Ima 42 sprata, i čitav kompleks se pokazao kao posebno popularan među stranim poslovnim ljudima, a ovih dana - ne postoji jedinica u zgradi koja košta manje od 3 miliona dolara.

Speling se uselila u svoj dom pre otprilike deceniju, dakle, čim je neboder završen, ali ona nije jedina među slavnima: postoji još holivudskih faca koje Century City smatraju svojim utočištem.

Recimo, Rijana tamo živi već dugo, a zvezda serije "Prijatelji", Metju Peri, nedavno je prodao svoj stan od 20 miliona dolara.

Ali, zgrada je sada dobila novog mega-poznatog glumca, za stanara: Denzela Vašingtona, koji je sa suprugom Poletom, upravo platio oko 10,9 miliona dolara za prostranu nekretninu.

Zapisi otkrivaju da je stan prodala saudijska princeza Rima bint Bandar Al Saud, unuka pokojnog kralja Fejzala od Saudijske Arabije.

Godine 2019, princeza Rima je postala prva žena u istoriji koja je služila kao ambasador Saudijske Arabije u Sjedinjenim Državama, što je i danas, piše Dirt.com.

Što se tiče novog Denzelovog stana, to je zapravo jedinica koju je princeza Rima još 2013. platila oko 8,9 miliona dolara: reč je o dve odvojene transakcije i dva susedna stana. Princeza je, zatim, potrošila još malo svog bogatstva da spoji dva stana u jedan stan veličine vile, tako da dobije šest spavaćih soba i osam kupatila.

Stanari ovog kondominijuma uživaju u pogodnostima kao što su konsijerž koji radi non-stop, zatvoren ulaz i restoran sa pet zvezdica. Stan koji prodaje oglašava se kao "jedinstven", uz napomenu da ima dva privatna ulaza.

Uostalom, kako fotografije govore više od reči, uverite se svojim očima u lepotu ovog stana.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>