• 0

Rustična kuća koja je pravi mali komad raja prodata je za milione: Pogledajte kako izgleda nekretnina iz 1940.

Kuhinja je opremljena ormarima u nijansi žada i pločama u boji mesa

  • 0
Tatiana Maslany, kuca, vila Foto: MLS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda serije "Orphan Black", Marvelove "She - Hulk" serije, ali i dobitnica Emija Tatjana Maslani kupila je novu kuću u Kaliforniji.

Kako se navodi, ona je za rustičnu kuću dala nešto više od 2 miliona dolara. 

Elegantana kuća, koja je u stilu ranča u Los Anđelesu, ušuškana je u severoistočnom delu doline Sen Fernando, pogodnom za jahanje. Nakon što se ranč pojavio na prodaji sa skoro 1,4 miliona dolara, podaci pokazuju da je kanadska glumica (36) osvojila mesto u žestokom ratu nadmetanja - plativši više od 700.000 dolara da bi došla do nnje. Na oglasu opisana kao „mali komad raja“, kuća iz četrdesetih ima nešto više od 1.800 kvadratnih metara i uključuje četiri spavaće sobe i dva kupatila.

Nedavno su je renovirali prethodni vlasnici dizajneri, a jednospratna rezidencija ima prelepe enterijere sa naglašenim plafonima od drvenih greda, plavim podovima od tvrdog drveta i modernim sadržajima. Zidovi od cigle, gvozdena kapija i garaža za dva automobila nalaze se ispred objekta koji od drveta, a koji je istaknut prostranim dvorištem sa ogromnim prostorom za sedenje.

Kada uđete unutra, prostrana dnevna soba ispunjena svetlom je ukrašena starinskim lusterima, policama i kaminom od cigle koji je ofarban u belo, a  kuhinja je opremljena ormarima u nijansi žada, pločama u boji mesa.

Četiri spavaće sobe se mogu naći u odvojenim krilima kuće, uključujući primarni apartman sa kadom opremljenom tuš kabinom, plus ima spavaću sobu za goste obloženu drvenom oblogom sa direktnim pristupom kupatilu sa upečatljivo crnim pločicama. Na otvorenom, šumski teren se prostire na nešto više od četvrtine hektara i sadrži bazen, bar i mali objekat koji se trenutno koristi kao privatna kancelarija.

Na drugom mestu na imanju nalazi se travnjak koji se naslanja na terasu od cigle koja je idealna za obedovanje i zabavu na otvorenom, zajedno sa stepenicama koje vode do bašte kaktusa i osamljenog dnevnog boravka sa pogledom na slikovite poglede na planine Verdugo.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>