• 0
 ≫ 

"Stena" mekog srca: Glumac treći put obradovao svoju majku, kupio joj vilu iz snova

 ≫ 

Zapisi do kojih je došao Njujork Post pokazuju da kalifornijska nekretnina ima 6 spavaćih soba i 4 kupatila, ogromno dvorište, roštilj, bazen, SPA...

  • 0
Dwayne  Johnson kuća vila Foto: Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac, preduzetnik i bivši rvač, Dvejn Džonson, čija se neto vrednost procenjuje na 270 miliona dolara, upravo je kupio velelepnu vilu za svoju majku Atu.

U te svrhe je izdvojio 3,48 miliona dolara, a sudeći po fotografijama - kuća smeštena u Ensinu (Kalifornija) je zaista "san snova".

Ovo je, inače, treći dom koji je popularni Amerikanac, poznat i po nadimku Stena (The Rock) kupio svojoj majci (uključujući kuću na Floridi), zbog čega Njujork Post ovih dana piše da je on "veliki mamin sin".

- Kada sam bio mali, mrzeo sam kada je moja mama plakala. Ovih dana ću sa zadovoljstvom prihvatiti njene suze radosnice - kazao je Džonson (50) u objavi na Instagramu. "Iznenadio sam svoju mamu i kupio joj novi dom. Meni i mom dizajnerskom timu je trebalo 8 nedelja da ga pripremimo. Imao sam sreće da sam joj kupio nekoliko kuća tokom godina, ali ova je posebna jer mi je u poslednje vreme stalno govorila: Nakon silnih putovanja tokom života, želim da mi ovaj dom bude poslednji. To je moj san".

"Mama, nema većeg osećaja od toga da te usrećim - dobro došla kući", napisao je Džonson.

Zapisi do kojih je došao Njujork Post pokazuju da je glumac kupio kuću sa šest spavaćih soba, četiri kupatila u Cape Cod stilu. To je bilo još u septembru, ali se njegova mama tek nedavno uselila. Kuhinja ima kutak za doručak, a primarni apartman direktan pristup imanju, hidromasažnu kadu sa duplim lavaboima i samostojeću kadu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by DWAYNE JOHNSON (@therockk_johnson)

Dvorište je ograđeno živom ogradom, ima prostran travnjak, ugradni roštilj, drveće citrusa, prostor za igru, bazen i SPA centar. Džonson je na mreži objavio tri video klipa svoje majke koja prvi put ulazi u kuću.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>