• 0

Vulverin napušta Menhetn? Slavni glumac prodaje svoje utočište na tri nivoa

Jedinica se prostire na osmom, devetom i desetom spratu otmene njujorške zgrade

  • 0
Hju Džekman i Debora Li Printskrin: Instagram/thehughjackman

Holivudski glumac Hju Džekmen (53) stavio je na tržište svoj stan na Menhetnu, na tri nivoa, a cena mu je 38,9 miliona dolara.

Filmska zvezda, koja je uspešno 20 godina tumačila lik superheroja Vulverina i dvostruki dobitnik nagrade Toni, kupio je ovu nekretninu davne 2008. godine za 21 milion dolara. Nalazi se u ulici Perry St. 176, a dizajnirao je arhitekta Ričard Majer.

Majer nije dizajnirao samo spoljašnjost zgrade, već je učestvovao i u dizajniranju enterijera Džekmenove stambene jedinice.

Jedinica je uređivana tokom godina, ali je zadržan "Majerov pečat", koji je i dalje čini "jedinstvenom i posebnom", piše Njujork Post. Takođe, kao dodatni benefit navodi se zapanjujući pogled, gde možete videti zalaske sunca, Kip slobode, reku, čamce...

Jedinica se prostire na osmom, devetom i desetom spratu zgrade. Na prvom nivou su ogromna soba za rekreaciju i četiri spavaće sobe, sve sa sopstvenim kupatilima, kao i spavaća soba za goste sa toaletom.

Na devetom nivou je velika soba, kućna kancelarija sa kaminom, kuhinjom i trpezarijom, dok je 10. sprat posvećen primarnoj spavaćoj sobi i kupatilu nalik banji.

Tu su i svlačionice i sauna, kao i prostor za vežbanje. Svaki sprat ima terasu i svi su povezani spiralnim stepeništem. Ipak, sudeći po fotografijama, čini nam se da je u stanu zastupljen "preterani minimalizam". Kako se vama čini?

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>