• 0
 ≫ 

Posle 17 godina, vreme je za rastanak: Top model otkriva zašto prodaje svoje njujorško skrovište

 ≫ 

Čehinja je dizajnirala prostor po svom ukusu, ali je on u međuvremenu postao mali za njenu porodicu

  • 0
Karolina Kurkova Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Češki supermodel Karolina Kurkova upravo je prodala svoje potkrovlje u njujorškom kvartu Tribeka (Tribeca) za 4,5 miliona dolara, saznaje Njujork Post.

Smešten u ulici Laight 92, u stambenoj zgradi River Lofts, jedinica sa dve spavaće sobe i 2,5 kupatila prostire se na više od 180 kvadratnih metara. Ima direktan pogled na reku Hadson iz dnevne sobe, okrenute prema zapadu, i širok pogled na otvoreni grad iz spavaćih soba okrenutih prema istoku.

Kurkova, koja je krasila naslovnice Voga i sarađivala sa brendovima kao što su Luj Viton, Valentino, Šanel i drugi, živela je u ovom stanu od 2005. godine, a kupila ga je za 2,31 milion dolara.

Na potez da proda svoje mesto stanovanja posle 17 godina, manekenka se odlučila jer smatra da je postao mali za njenu porodicu. Kurkova je udata i ima troje dece.

Ipak, to ne znači da ga prodaje rado.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

- Moj stan u ulici Laight je tako poseban. Ima sve što možete da poželite u kući u centru Njujorka: neverovatan pogled, blizinu vode i parka, pravi osećaj u komšiluku, ali najbolji deo za mene je bio osećaj sreće i lakoće kada bih se svaki dan vraćala kući s posla - rekla je Kurkova.

Kako kaže, "to je moderna oaza u užurbanom gradu, gde je gradila neke od najlepših uspomena".

Čehinja je dizajnirala prostor zajedno sa arhitektom i bivšim modelom Robin Osler. Dnevni boravak sa trpezarijom ima skriveni televizor, kuhinja je u beloj boji i ima šank za koji možete sesti, kao i vrhunske uređaje. Neke od karakteristika su i umetnička galerija i kućna kancelarija.

Primarni apartman ima balkon i sopstveno kupatilo sa duplim lavaboom, kao i duboku kadu sa tušem i staklenom kabinom. U pitanju je zgrada sa kompletnom uslugom: ima domara 24/7, fitnes centar, skladište za bicikle, baštu i garažu.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>