• 1

Nakon razlaza s Pikeom, Kolumbijka se seli u Majami? Vilu bezuspešno prodaje već 4 godine

Ova ideja ostaje pod znakom pitanja, jer se u medijima navodi kako su njena deca navikla na život u španskom gradu

  • 1
Šakira vila Majami Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial, IMP Features/IMP Features/Profimedia

Nakon vesti da se rastaje slavni muzičko-sportski par, Šakira i Đerar Pike, ne prestaje da se piše o njih dvoje, ali i novcu, imovini, intrigrama.

Poslednje četiri godine, Šakira je pokušavala da proda svoju spektakularnu vilu u Majamiju od 750 kvadratnih metara, ali bezuspešno. Za to vreme, Kolumbijka je, razumljivo, bila vezana za Barselonu, gde je živela sa svojom porodicom, defanzivcem FK Barselona, Đerarom Pikeom i sinovima Milanom i Sašom.

Međutim, sve se promenilo nakon nedavne objave da su se Đerar i Šakira razišli. Čini se da je vest pevačici preokrenula život u momentu, te sada ne zna da li će moći da nastavi da živi u kući koju je toliko godina delila sa fudbalskom zvezdom.

Pike se već iselio iz kuće pre otprilike nedelju dana, vraćajući se svom domu koji poseduje u centru Barselone. Sada je veliko pitanje da li će Šakira učiniti isto i vratiti se na svoje imanje u Majamiju?

Njena spektakularna vila u Americi ima sve, piše Marca ovih dana.

Ipak, ono što je problem, navodi se, jeste činjenica da su njena deca već navikla na život u španskom gradu, te bi preseljenje u SAD sa sobom nosilo brojne izazove. Imanje u Majamiju se, inače, nalazi u Nort Bej Roud Drajvu, ima pogled na more, šest spavaćih soba i sedam kupatila.

Što se tiče dodatnih sadržaja, tu su i terasa, bazen i palme, kao i susedna luksuzna teretana koja je potpuno opremljena. Kuća se takođe može pohvaliti privatnim dokom u zalivu Biscayne.

U galeriji iznad možete videti kako izgleda spektakularna vila vredna 10 miliona dolara.

I Mondo Deportivo piše kako sve glasine navode na to da bi Šakira mogla da se preseli u ovu vilu, smeštenu u otmenoj zoni gde kuće imaju i Dženifer Lopez, Hulio Iglesijas, Riki Martin, Met Dejmon i ostali.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    14. jun 2022 | 15:50

    Toliko su mi bili lep par da mi je vise zao njihovog razvoda nego mog. Steta

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>